Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Οι κορυφαίοι – διακριθέντες εκπρόσωποι γαστρονομίας στην Ελλάδα : Καλωσορίζουμε την εταιρεία Bousmalis στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ , του Action In Greece !

Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως – γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα – με πολύ συνέπεια και αγάπη – στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ απ΄το Α έως το Ω . Η  Ελληνική Γαστρονομία αποκτάει τη θέση που της αξίζει , κάτω απ΄την Παγκόσμια οικογένεια του brand name της δράσης Action In Greece – με τη σφραγίδα του Ομίλου ΜΜΕ , τηλεοπτικών παραγωγών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κινηματογράφησης  και global προώθησης της Sigma Media Group .

Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας αποτελεί τον κορυφαίο οδηγό γεύσης και ποιότητας – που επιβραβεύει τα Ελληνικά προιόντα , τους Έλληνες μεταποιητές και τους Έλληνες  παραγωγούς –  που με πολύ σεβασμό και καθημερινή  προσπάθεια – αφήνουν το ύψιστο αποτύπωμα τους στο τραπέζι μας  . 

                       Α΄φάση ένταξης στην κορυφή  : Ιανουάριος  – Ιούνιος  2022

Στα δίκτυα της Sigma , έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο της Γαστρονομίας στην Ελλάδα και να μάθουμε τα πάντα για την εταιρεία  Bousmalis .

Καλώς ήρθατε στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ! 

      Η κυρία Ελένη Μπουσμαλή καλεσμένη του Sigma Press Office …

#Action_In_Greece
#ΑΩ_Action_In_Greece
#The_Anthology_of_Greek_Gastronomy
#actioningreece                                                       
#Action_In_Greece_MCF_5th_anniversary_celebration

Ας καλωσορίσουμε στην Παγκόσμια οικογένεια του Action In Greece , τα εξαιρετικά προιόντα  της οικογένειας Μπούσμαλη ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ .   


Sigma Press Office : Πως ξεκίνησε η εταιρεία ; Πως γεννήθηκε η ιδέα .

Ελένη Μπουσμαλή : Η εταιρία μας ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '50 σαν παραδοσιακό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής. Η αγάπη και το μεράκι μας γι'αυτό το αντικείμενο, μας οδήγησε σταδιακά στην έρευνα και ανάπτυξη μιας βιομηχανικής μονάδας, που για την τότε εποχή ήταν όχι μόνο πρωτοπόρος, αλλά και από τις ελάχιστες  στον τομέα των προϊόντων αυτών.


Sigma Press Office :  Μιλήστε μας για εσάς προσωπικά , παρουσιάζοντας στο Παγκόσμιο κοινό ότι πρέπει να γνωρίζει για εσάς και πως μπορεί να έρθει κάποιος σε επαφή μαζί σας για μια γνωριμία ή ανταλλαγή απόψεων και δημιουργίας ή για κάποια συνεργασία .

Ελένη Μπουσμαλή : Το να υπάρχουμε στον κόσμο του "επιχειρείν" , ξεκινάει από την ανάγκη μας να παρέχουμε στους ανθρώπους λύσεις αλλά και ικανοποίηση σε ένα ζήτημα που δεν θα εκλείψει ποτέ : η τροφή και η διατροφή. Έτσι , με γνώμονα το καλό φαγητό, δημιουργούμε προιόνταν υψηλών προδιαγραφών, φτιαγμένα με τον πιο αγνό και παραδοσιακό τρόπο. Επιπλέον είμαστε πάντα ανοιχτοί σε φρέσκιες ιδέες, νέες προτάσεις και καινούριες συνεργασίες. Μπορείτε να μας βρείτε και να επικοινωνήσετε στα social media μας (facebook, instagram κλπ),είτε μπορείτε να μας επισκεφθείτε στους χώρους μας κατόπιν επικοινωνίας . Επιπλέον μια ολοκαίνουρια ιστοσελίδα με όλα μας τα προϊόντα, βρίσκεται υπό κατασκευή αυτή τη  στιγμή και θα παρουσιαστεί στα μέσα του 2023.

Distinguished by the 

” 5 stars “
of THE ANTHOLOGY
OF GREEK GASTRONOMY


Sigma Press Office :  Πόσο δύσκολη ήταν η περίοδος απ ́την αρχική δημιουργία της εταιρείας έως σήμερα .

Ελένη Μπουσμαλή : Από την αρχή της ενασχόλησής μας με το συγκεκριμένο αντικείμενο έως και σήμερα οι δυσκολίες ήταν πολλές. Οι αρχικές ιδέες του τότε μέχρι να γίνουν πράξη, ήθελαν πολύ κόπο και χρόνο. Τα πειράματα πάνω σε θέματα τεχνογνωσίας ήταν πολλά , η τεχνολογία δεν ήταν όπως σήμερα και ως γνωστών, για  να πετύχει κανείς τους υψηλούς του στόχους, θα έχει στη διαδρομή του και αρκετές αποτυχίες. Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι ότι για την παραγωγή του φύλλου τότε, χρησιμοποιούσαμε σεντόνια και σήμερα υπάρχουν μηνανές. Ωστόσο ποτέ δεν παραιτηθήκαμε, το όραμά μας παρέμεινε εκεί και μέχρι σήμερα συνεχίζουμε με όλη μας την καρδιά , να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά.

Sigma Press Office :  Ποιά προιόντα είναι αυτά που επιλέγει περισσότερο το κοινό και γιατί .

Ελένη Μπουσμαλή : Κύριος πρωταγωνιστής μας είναι το φύλλο κρούστας και το κανταΐφι. Ύστερα από αμέτρητες δοκιμές και συνταγές δικές μας αλλά και καταρτισμένων chef, δημιουργήσαμε επιπλέον διάφορες πίτες χωριάτικες, στριφτές ,με σφολιάτα , μπουγάτσες, πίτσες , έτοιμες για να τις βάλετε στο φούρνο και να τις απολαύσετε. Είτε είναι κανείς λοιπόν λάτρης του γλυκού , είτε του αλμυρού , έχουμε μια γκάμα που θα μπορούσε να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Όσον αφορά στη δυσκολία της παραγωγής, σκεφτείτε μόνο πως το αλεύρι είναι ένας ζωντανός οργανισμός και ποτέ δεν συμπεριφέρεται 100% με τον ίδιο τρόπο. Μόνο η εμπειρία και η παρατήρηση μπορούν να σε γλιτώσουν από ανεπιθύμητους "μπελάδες" .


Sigma Press Office :  Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο προιόν , που δεν λείπει σχεδόν ποτέ απ ́το τραπέζι σας .

Ελένη Μπουσμαλή : Η μεγάλη μας αδυναμία είναι η "γλυκιά Μπου-μπου" (μπουγάτσα Μπουσμαλή) και μάλιστα ετοιμάζουμε ένα πρότζεκτ ώστε να τη γνωρίσει όλο και περισσότερος κόσμος. Για παράδειγμα, για εμάς πρωινό Κυριακής σημαίνει πάντα φρεσκοψημένη γλυκιά Μπου-μπου, καφεδάκι και κουβεντούλα με αγαπημένα πρόσωπα.


Sigma Press Office :  Ποιά ήταν η πιο σημαντική στιγμή της Bousmalis μέχρι σήμερα .

Ελένη Μπουσμαλή : Έχοντας συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις , έχοντας βραβευτεί από σημαντικές διοργανώσεις, επιμένουμε ότι η πιο σημαντική στιγμή για εμάς είναι να στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε οικογένειες και παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Sigma Press Office :  Ποιά είναι τα μελλοντικά σχέδια της Bousmalis ;

Ελένη Μπουσμαλή : Στα άμεσα σχέδιά μας είναι η αλλαγή όλων των υλικών συσκευασίας μας, με καινούρια φιλικά προς το περιβάλλον και η διεύρυνση της γκάμας των προιόντων μας, ώστε να μην υπάρχει καθόλου αποκλεισμός των ανθρώπων από τη διατροφική εμπειρία και αξία που μπορούμε να τους χαρίσουμε.


Sigma Press Office :  Δώστε μας την αγαπημένη συνταγή της οικογένειας σας .

Ελένη Μπουσμαλή : Μια συνταγή που την κάνουμε σχεδόν εβδομαδιαία στο σπίτι μας είναι η πρασσόπιτα .

Μια συνταγή που έχει αγαπηθεί από φίλους και γνωστούς, από παιδιά και μεγάλους εύκολη , νόστιμη και  λαχταριστή

Υλικά

10 φύλλα χωριάτικα Bousmalis

6-8 πράσσα

1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιολαδο

2 φλιτζάνια γάλα φρέσκο

240gr γιαούρτι πρόβειο

250 gr φέτα (πλούσια σε λιπαρά)

αλάτι πιπέρι , πάπρικα γλυκιά

1/3 ματσάκι από φρέσκο άνιθο (προεραιτικά)


Για τη γέμιση 

Καθαρίζουμε , πλένουμε καλά και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα πράσα. Σε ένα βαθύ τηγάνι ή μια κατσαρόλα ρίχνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε . Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν και να μειωθεί ο όγκος τους. Μόλις είναι έτοιμα, τραβάμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε στην άκρη. Μόλις κρυώσουν , τρίβουμε σεκομμάτια τη φέτα.

Για το φύλλο της πίτας

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο με το γάλα .Στρώνουμε μια αντικολλητική κόλλα στο ταψί μας και με ένα πινέλο λαδώνουμε .(Μην ξεχνάτε να ανακατεύετε το μείγμα με το γάλα και το ελαιόλαδο) . Απλώνουμε τα πρώτα πέντε φύλλα και στο ενδιάμεσο τους τα νοτίζουμε καλά ένα ένα και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις γωνίες. Δεν χρειάζεται να αφήνετε περίσσευμα του φύλλου, αλλά να το βάζετε στο ταψί "αεράτο". Μετά προσθέτουμε τη γέμισή μας και καλύπτουμε πάλι με φύλλα, ένα ένα όπως κάναμε στα πρώτα πέντε της βάσης , νοτίζοντάς τα με το λάδι και το γάλα. Μόλις βάλουμε και το τελευταίο μας φύλλο , στο μπολ που έχουμε το ελαιόλαδο και το γάλα, προσθέτουμε και το γιαούρτι και το ανακατεύουμε καλά, να μην έχει σβώλους. Περιχύνουμε το πάνω μέρος της πίτας μας. Τέλος, χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια της αρεσκείας μας (όχι μέχρι κάτω) και τρυπάμε σε αρκετά σημεία με ένα πιρουνάκι . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για περίπου μία ώρα.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη .

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Bousmalis για την συνεργασία και υποσχόμαστε πολλές στιγμές γεύσεις με τη συνένωση μας ...

     

Distinguished report – Edited by Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι κορυφαίοι – διακριθέντες εκπρόσωποι γαστρονομίας στην Ελλάδα : Καλωσορίζουμε την εταιρεία Bousmalis στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ , του Action In Greece ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION