Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΤ1 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

1/12/2022

Καλό κι ευλογημένο μήνα ευχόμαστε σε όλους και Καλό Χειμώνα !

Στις 30 Νοεμβρίου 2022 , η καταξιωμένη chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου καλωσόρισε το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ,  φτιάχνοντας δυό εξαιρετικές συνταγές , που τις συνόδευσε  μ΄ένα πρωτοκλασσάτο κρασί   . Η Σοφία Στάμου , ο στυλοβάτης του Action In Greece , του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας και του Οδοιπορικού Γεύσης  και  Τουρισμού  , ήταν  δίπλα της και  μίλησαν  για πέντε πεντάστερα  προιόντα  , που έχουν κατακτήσει την κορυφή της Ελληνικής Γαστρονομίας . Η αγάπη και η ζεστή αγκαλιά που δέχτηκε η κυρία Στάμου απ΄τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1  , για τις Παγκόσμιες καταξιωμένες ενέργειες της δράσης  Action In Greece - ήταν συγκινητική .

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στον εκπληκτικό πίνακα σύμβολο του Action In Greece , δια χειρός της εξαιρετικής Ελληνίδας ζωγράφου - Άννας Δημάκη . Η κυρία Δημάκη , φιλοτέχνησε ειδικά για την εκπομπή ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ πίνακες τοίχου με φινετσάτη κορνίζα και η κυρία Στάμου , τους προσέφερε στους συντελεστές της εκπομπής , τον κύριο Γιώργο Λιάγκα και την κυρία Αργυρώ Μπαρμπαρίγου . 

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες , που συμμετείχαν  στο πλατώ των STUDIO KAΠΑ και γέμισαν γεύσεις τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 :

fb : Ζορμπάς κρέατα-αλλαντικά

Ευχαριστούμε τα επίτιμα μέλη της Επιτροπής του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας :

~ Ελένη Κουμαντάνου - executive chef και εισηγήτρια μαγειρικής τέχνης

~ Ελένη Ψυχάρη  -  executive chef με εξειδίκευση στη μαζική  εστίαση

~ Στεφανία Μαρία Βαλσαμάκη -  Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και συν ιδρύτρια του κορυφαίου food blog * FOOD IN GREECE * Δημοσιογράφος γαστρονομίας – Οικονομικός αναλυτής τροφίμων και διαδικαστικών branding

~ Πένυ Τσουκαράκη  -  Food Greek tv stylist κορυφαίων μαγειρικών εκπομπών – Scene designer σε εκπομπές μαγειρικής – Σύμβουλος γαστρονομικής αισθητικής και προώθησης

~ Γιώργος Παπαθανασόπουλος  -  Εκπρόσωπος της F.I.J.E.T. στην Ελλάδα  (Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων - Συγγραφέων Τουρισμού)  - Πρόεδρος της Ε.ΔΗ.ΣΥ.Π.Τ.Ε.  (Ένωση Δημοσιογράφων Πολιτισμού - Τουρισμού Ελλάδος)

~ Γιώργος Κουρούτος - Master designer of sugar art – Executive pastry chef – Καθηγητής στην τέχνη των σχεδιασμών με ζαχαρόπαστα – Κορυφαίος εισηγητής σεμιναρίων για τη χρήση της ζαχαρόπαστας σε όλη την Ελλάδα

~ Κατερίνα Φιλίππου  -  Chemical Engineer  -  Wine Aficionado 

Στέλλα Δαπέργολα  -  Δημοσιογράφος - Επιμελήτρια Εκδόσεων - Content Director

~ Γιώργος Ευγενειάδης - Τεχνολόγος Τροφίμων MScMEd  - Εκπαιδευτικός Ειδικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης   - Εκπαιδευτής Ενηλίκων  - Εκπαιδευτής ΕΦΕΤ Υγιεινής και Ασφάλειας Χειριστών των Τροφίμων - Συγγραφέας σειράς "Απλά & Διαφορετικά" Συνταγές σε Διαφορετική Διάσταση 


Ευχαριστούμε την ομάδα των chef των τέστ γευσιγνωσίας , που επιμελείται με τόσο πολύ μεγάλη φροντίδα τα προιόντα και όλα τα υλικά που μας έρχονται απ΄όλη την Ελλάδα .


Ευχαριστούμε τους chef :

ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΝΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΑΡΗ

ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΦΙΔΑΚΗ

ΣΤΕΛΙΟ ΔΟΥΧΑΝΗ

για τις μοναδικές συνταγές τους και την αξιοποιήση των βραβευμένων πρώτων υλών .

Ευχαριστούμε για την Αιγίδα τους  , την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος και τους κυρίους Τάσο Ζησόπουλο και Μίλτο Καρούμπα  .

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό .


Ευχαριστούμε για την Αιγίδα της ,  τη Fijet , Fédération Internationale des Journalistes et Ecrivains du Tourisme  και τον κύριο Γιώργο Παπαθανασόπουλο  .


Ευχαριστούμε θερμά την hair stylist Κρίστυ Λάζου και το κομμωτήριο της , για την φροντίδα των μαλλιών της κυρία Στάμου .

http://christylazou.gr/


Ευχαριστούμε την εταιρεία Rich Girl Boudoir που επιμελήθηκε την εμφάνιση της κυρίας Στάμου στην τηλεοπτική της εμφάνιση : 

https://www.richgirlboudoir.gr/


Ευχαριστούμε την εταιρεία Elegance Jewels για τα κοσμήματα που συνόδευαν την εμφάνιση της κυρίας Στάμου :

https://www.instagram.com/elegance_jewels_/


Ακολουθείστε μας στα Social Media : 

Meta#facebook

https://www.facebook.com/groups/452186164931803/about/


https://www.facebook.com/Action-In-Greece-110807578123112

 

instagram

https://www.instagram.com/actioningreece/?fbclid=IwAR1w9u_d03O7rmm5IalCfSkfEZWaNpYorlQr0rfbthUtOX1pH8OL-m8wZyc

 

https://www.instagram.com/sigma_media_group/

 

twitter

https://twitter.com/ActioningreeceS

 

https://twitter.com/media_sigma


HASHTAGS : 



«ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ»
ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ

Ενημέρωση με άποψη, ψυχαγωγία με σύγχρονη ματιά.
Το ανανεωμένο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, έρχεται με άλλον… αέρα.

Ό,τι απασχολεί την κοινή γνώμη, ό,τι συζητάμε με τις παρέες μας, ό,τι μας κάνει πιο δημιουργικούς και χαρούμενους συνθέτει την πολύχρωμη εικόνα του πρωινού και της ημέρας μας.

Καθημερινά στις 09:50, ο Γιώργος Λιάγκας αναζητά την αλήθεια και τους πρωταγωνιστές των κοινωνικών θεμάτων που έχουν κάνει αίσθηση. Με τον ευθύ και ορμητικό λόγο του, το πάθος του για το «κυνήγι» της είδησης παρουσιάζει και σχολιάζει μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις που βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεών μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχεται τους ξεχωριστούς καλεσμένους της εκπομπής για μια ενδιαφέρουσα και απολαυστική κουβέντα.

Η κουζίνα του «Πρωινού» γεμίζει με άρωμα Ελλάδας από τις αυθεντικές συνταγές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, που επέστρεψε στην εκπομπή. Η καταξιωμένη σεφ, που «απογείωσε» την ελληνική κουζίνα, μας αποκαλύπτει τα μυστικά της και μας δίνει ιδέες και χρηστικές συμβουλές που ανεβάζουν τη μαγειρική μας σε… άλλο επίπεδο!

Η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα, σταθερή αξία της αστρολογίας, αλλά και του «Πρωινού», ανοίγει τους χάρτες της για να μας δώσει τις προβλέψεις της και να μας μιλήσει για τα ζώδια, τους πλανήτες και τις επιρροές τους.

Ο έμπειρος διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης, μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να κάνουμε πιο όμορφο τον προσωπικό μας χώρο, αλλά και την καθημερινότητά μας.

Guest star: Μαρία Κορινθίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας και όλη η δυνατή ομάδα του «Πρωινού», έρχονται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 09:50.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Executive producer: Αγλαΐα Λάτσιου
Σκηνοθεσία: Περικλής Βούρθης
Αρχισυνταξία: Χρύσα Ζορκάδη
Βοηθός Αρχισυντάκτη: Δήμητρα Καρλιάμπα

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2022 - 2023 ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 , ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ : 


ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΑΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ

" Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας έχει Ψυχή !!! Την ίδια ΨΥΧΗ που έχει η Γαστρονομία
στη χώρα του Φωτός , του Ήλιου , της Ελλάδας μας !!! Αυτά τα προιόντα που είδατε , κρύβουν
μια τεράστια Ψυχή μέσα τους ,αυτή των ανθρώπων  που αδιάκοπα , καθημερινά και με μεγάλους
αγώνες φροντίζουν να φτάσει στο τραπέζι μας το καλύτερο προιόν ... Υποκλινόμαστε σ΄αυτούς
τους ανθρώπους και πάντα θα φροντίζουμε να λάβουν αυτό που πραγματικά αξίζουν στην Παγκόσμια
Γαστρονομική καταξίωση !!! " 

ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ
Leader "Action In Greece"
CEO της Επιτροπής του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας 



SIGMA PRESS OFFICE








  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΤ1 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION