Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Οι Science Reactors, θα πάρουν μέρος στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ”, με τη δυναμική και ανανεωμένη παράσταση τους Stand up Science Re- think...


ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11/22, ώρα 22:00 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο - Είσοδος Ελεύθερη 

Οι Science Reactors συμμετέχουν στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ”, με τη βραβευμένη παράσταση τους Stand up Science : Re- think (re-use, re-duce, re-cycle) 

Πού; Στο Λουτράκι – Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Πότε; Το Σαββάτο 26 Νοεμβρί0ου, στις 2000’ 

Οι Science Reactors, θα πάρουν μέρος στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ”, με τη δυναμική και ανανεωμένη παράσταση τους Stand up Science Re- think. Συγκεκριμένα η παρουσία τους θα ενταχθεί στις παράλληλες δράσεις που διοργανώνονται από το Φεστιβάλ και αφορούν το περιβάλλον. Αφορμή στάθηκε ένα αντίστοιχο Stand up, που παρουσίασαν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων_21 και το οποίο ενθουσίασε το ελληνικό κοινό. 
Η διοργάνωση αυτή, εμπλουτισμένη και με παράλληλες δράσεις, προκρίθηκε από το σύνολον των ευρωπαϊκών συμμετοχών ανάμεσα στους 3 finalist της ομάδας Citizens για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία EWWR, εκπροσωπώντας επάξια τον ΕΟΑΝ (Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης). Με την παράστασή τους αυτή στοχεύουν στο να προβληματίσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό στο θέμα της μείωσης των αποβλήτων, της κυκλικής οικονομίας και στη μετάβαση προς βιώσιμα πρότυπα κατανάλωσης και παραγωγής. 
Θέλοντας να προβάλουν, πολύπλευρα, το σοβαρό αυτό περιβαλλοντικό θέμα η παράσταση περιλαμβάνει μια ποικιλία θεμάτων όπου οι νέοι επιστήμονες, οι Science Reactors θα κινηθούν με το προσωπικό τους χιουμοριστικό και απολαυστικό ύφος αλλά ταυτόχρονα με σοβαρότητα και πάθος αναδεικνύοντας σοβαρά θέματα περιβαλλοντικής αγωγής, ενέργειας και εναλλακτικής διαχείρισης των αποβλήτων. 

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι: Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος: φιλοσοφία/ρητορική (παρουσιαστής), Αθανάσης Κουστένης: βιοχημικός Θωμάς Παππάς, Μαθηματικός/πληροφορικός Μιχάλης Σαρρής: φοιτητής ιατρικής, Μαρία Μέμου: ιστορικός Αλέξανδρος Σουρτζής:πολεοδόμος/χωροτάκης Μαζί τους θα είναι η Ελένη Γραμματικοπούλου, Επικοινωνία της Επιστήμης, υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, συντονισμό και προβολή της ομάδας και ο σκηνοθέτης της ομάδας Κώστας Βρεττός. 
Προσπαθούμε για έναν κόσμο φιλόξενο και με λιγότερα απόβλητα #bridgesfest #cineart #film #festival #loutraki #environment 


Bridges International Film Festival HQ & Programming Office 
CINEART Cultural Company 
P.O.Box 70, Agii Theodori Corinthia 20003 
Greece 
US GSM: +1 7187956601 
CY GSM: +357 99798112 
GR GSM: +30 6972080441 
Fax: +30 27410 60122 
Email: corinthfest@gmail.com 

BRIDGES 2022 GR: https://youtu.be/Dfkb8Q4wf-I 
Bridges Peloponessian International Film  Festival bridgesfest.eu 
1st Corinthian Peloponnesian Film Festival 2008: https://youtu.be/cXRExqqsBDI 

Join us on Bridges International Film Festival Social Media 
Twitter: https://twitter.com/BridgesFilmFest 
Instagram: https://www.instagram.com/cineart_gr/ 
Facebook: https://www.facebook.com/bridgesfilmfest/ 
Youtube: https://www.youtube.com/user/CINEARTPRESS

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι Science Reactors, θα πάρουν μέρος στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ”, με τη δυναμική και ανανεωμένη παράσταση τους Stand up Science Re- think... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION