Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Στα εγκαίνια του ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΟΥΣ σας μεταφέρουμε σήμερα ... Καλή επιτυχία στο νέο θέτρο ! Θα είμαστε πάντα δίπλα του ...Θεάτρου  Noūs– Creativespace

 

ΟΡΑΜΑ

Ένα νέο θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, έρχεται να εμπλουτίσει τη θεατρική πραγματικότητα της πόλης, με δυνατό ρεπερτόριο, συνεργασίες και στόχους που θα θέσουν ξανά στο προσκήνιο το μείζον ζήτημα της ίασης, της ψυχαγωγίας και της ανατροπής μέσω μιας τέχνης που διαπερνά πανανθρώπινες αξίες, ιστορικούς σταθμούς, την ίδια την επικαιρότητα.


 Το θέατρο Noūs μοιάζει να είναι η αφετηρία μιας πολιτισμικής διαδρομής, που υπόσχεται πολλά ταξίδια στο χρόνο και στο χώρο. Μια μεγάλη ομάδα από φίλους και συνεργάτες, με επίκεντρο το θέατρο, έχει βασικό όραμα να προσφέρει και να υποστηρίζει καλλιτεχνικές ιδέες και ευκαιρίες, με σκοπό να ταξιδέψει το κοινό της Αθήνας.


Με δυο αναβαθμισμένες σκηνές κι επιλέγοντας καινοτόμες ιδέες και έργα, το Noūs έχει στόχο να υλοποιεί προγράμματα, να οργανώνει δράσεις, να προωθεί, εν ολίγοις, την έννοια του ανοιχτού θεάτρουενώ παράλληλα, μέσα από ένα νεανικό και μοντέρνο σχήμα, επιδιώκει να παρουσιάσει μια διαφορετική πλευρά του θεάτρου.


Το θέατρο Nous, νοηματοδοτεί το - εμείς-, με τέτοιο τρόπο, που φέρνει τον καθένα από εμάς αντιμέτωπο με την πιο γυμνή και αδέσμευτη πραγματικότητα.Τον Οκτώβριο του 2022  έγιναν τα εγκαίνια του νεοσύστατου θεάτρου «ΝΟΥΣ» στο κέντρο της Αθήνας. Στην τελετή εγκαινίων του θεάτρου η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία της ομάδας των φίλων που το δημιούργησαν, παρευρέθηκε πολύς κόσμος των γραμμάτων και των τεχνών .


Στα εγκαίνια παρέστησαν μεταξύ άλλων οι :

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου

Ανδρέας Κωνσταντίνου

Αντώνης Παππάς ( Στιχουργός)

Βαγγέλης Ζάπας

Βασίλης Τριανταφύλλου

Βέρα Μακρομαρίδου

Ελένη Κούστα

Ευαγγελία Μουμούρη

Κώστας Δασκαλάκης ( συγγραφέας του έργου "Γονεοτροφείου" )

Κώστας Παπακωνσταντίνου ( σκηνοθέτης του έργου "Το ξύπνημα της Άνοιξης)

Λυκούργος Μπάδρας

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Μιχάλης Καλαμπόκης ( Δ/ντης Αθηναϊκής Σχολής)

Περικλής Λιανός

Πέτρος Λαγούτης

Σπύρος Πούλης

Τζένη Διαγούπη

Τζούλη Τσόλκα

Χριστίνα Βραχάλη


Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο νέο θέατρο !!!


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στα εγκαίνια του ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΟΥΣ σας μεταφέρουμε σήμερα ... Καλή επιτυχία στο νέο θέτρο ! Θα είμαστε πάντα δίπλα του ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION