Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Προσιτά σε όλους!

Ο Φούρνος Ντουρουντούς παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα στη γραφή Braille

Ο Φούρνος Ντουρουντους καινοτομεί στην ελληνική αγορά τροφίμων και με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα! To Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού & το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο, φέρουν στη συσκευασία το όνομα του προϊόντος στη γραφή Braille.

Βάζουμε τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα

Ο Φούρνος Ντουρουντούς καινοτομεί στη ελληνική αγορά τροφίμων και με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού στις 15 Οκτωβρίου, παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα!

Με όραμά μας να σας ταξιδέψουμε στα γευστικά μονοπάτια του τόπου μας, μέσα από τη δημιουργία ποιοτικών, γευστικών και υγιεινών προϊόντων, κάνουμε ακόμη ένα βήμα... Το Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού & το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο, όπου στην συσκευασία τους φέρουν το όνομα του προϊόντος σε γραφή Braille.

Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο

Παρασκευάζεται με άλευρα ολικής άλεσης, κριθάρι, βρώμη, σίκαλη & χαρούπι.

Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού

Παρασκευάζεται με 100% κρητικό χαρουπάλευρο.

Η καινοτομία του εγχειρήματος

Επενδύοντας σε καλές πρακτικές, επανασχεδιάσαμε τη χαρακτηριστική συσκευασία με την προσθήκη γραφής Braille σε δύο νέα προϊόντα που είναι φιλικά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Το εγχείρημα μας κατέστη δυνατό με τη βοήθεια της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών (National Federation for the Blind of Greece) και την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχε για τη προσαρμογή των αναλογιών των γραμμάτων για την ορθή ανάγνωση της γραφής Braille.

Η Προϊοντική Προσβασιμότητα των δύο νέων συσκευασιών, γίνεται με σκοπό να βάλουμε το λιθαράκι μας στη μέριμνα, για μια κοινωνική ομάδα που αποκλείεται από την αγορά και συνάμα να δείξουμε το δρόμο σε άλλες επιχειρήσεις να στηρίξουν αυτή μας τη δράση.

Προσιτά σε όλους!

Με μεράκι και πίστη στις αξίες μας, στεκόμαστε δίπλα στα άτομα με οπτική αναπηρία, γιατί η Προσβασιμότητα ισούται με Ευκολότερη καθημερινότητα.

Παρά τη φήμη μας για τα τραγανά μας παξιμάδια, η νέα σειρά "Αφράτα" του Φούρνου Ντουρουντούς δημιουργήθηκε για να είναι προσιτή σε όλους. Το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο με άλευρα ολικής άλεσης και το Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού με 100% κρητικό χαρουπάλευρο, είναι χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά και μπορούν να καταναλωθούν εύκολα και από παιδιά αλλά και από ηλικιωμένους.

Είναι ιδανικά για να αντικαταστήσετε τη φρυγανιά σας στο πρωινό, πάντα με την εγγύηση ποιότητας & νοστιμιάς που προσφέρει ο Φούρνος Ντουρουντούς.

Ας ανακαλύψουμε τον Φούρνο Ντουρουντούς:

 Στο site του 

https://ntourountous.gr/o-fournos

Στο e-shop του 

https://ntourountous.gr/e-shop?utm_source=Project38&utm_medium=article&utm_campaign=Partner&utm_content=afrata

Στο Facebook 

https://www.facebook.com/NtourountousFournos

Στο Instagram

https://www.instagram.com/ntourountous_bakery/?hl=en

#ntou4all #newproduct


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προσιτά σε όλους! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION