Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Έρωτες, συγκίνηση , ανατροπές, όνειρα, κωμικές παρεξηγήσεις, φάρσες, διαφορετικότητα, θέληση και πείσμα για ζωή, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της παράστασης...

«Θέατρο Αλκμήνη»

« Άκου να δεις » Κωμωδία του Άθα Ροδίτη

Πρόκειται για μια γλυκιά, ανθρώπινη και συγκινητική παράσταση, που πραγματεύεται τις διαφορετικότητες των ανθρώπων, με την βεβαιότητα ότι όλα μπορούν να γίνουν, φτάνει να υπάρχει θέληση, αγάπη, πίστη και χιούμορ.

Το κεντρικό ζευγάρι είναι ο Αλέξης και η Θεανώ , κωφοί, με την μοναχοκόρη τους Ολυμπία, ομιλούσα αλλά γνωρίζει τη νοηματική. Η Ολυμπία βοηθάει την οικογένεια στις συναλλαγές και συγχρόνως σπουδάζει στη γεωργική σχολή με αποτέλεσμα να έχει εγκλωβιστεί στη ζωή των κωφών γονέων ώσπου εμφανίζεται στην οικογένεια η Θεία Ρωξάνη, χήρα, πρώην τραγουδίστρια, για να μείνει μαζί τους και να ανακαλύψει το ταλέντο της κόρης στο τραγούδι ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Σ όλο αυτό το γαϊτανάκι εμπλέκονται ο νευρικός μαέστρος της χορωδίας Ερρίκος που ερωτεύεται την θεία και ο νεαρός Άρης, που προέρχεται από οικογένεια τυφλών βλέπει τον έρωτα στα μάτια της Ολυμπίας.

Έρωτες, συγκίνηση , ανατροπές, όνειρα, κωμικές παρεξηγήσεις, φάρσες, διαφορετικότητα, θέληση και πείσμα για ζωή, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της παράστασης.


Η παράσταση θα ανέβει 12 Νοεμβρίου2022, και θα παίζεται κάθε Σάββατο 21:30 και Κυριακή 18:30

Σκηνοθεσία: Θανάση Θεολόγη

Μουσική: Γιάννη Ζουγανέλη

Σκηνικά Κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος

Διδασκαλία Νοηματικής. Σοφία Ρομπόλη

Φωτογραφίες: Math studio

Παίζουν οι ηθοποιοί: Καλαθάς Στέλιος, Ηλιοπούλου Βερόνικα, Παλιός Γιώργος Θεολόγη Ηλέκτρα, Λόντου Αντρέας, και η Γκολέμα Αναστασία .


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έρωτες, συγκίνηση , ανατροπές, όνειρα, κωμικές παρεξηγήσεις, φάρσες, διαφορετικότητα, θέληση και πείσμα για ζωή, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της παράστασης... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION