Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

My Gap Feel & Fill Festival ...

To My Gap Feel & Fill Festival είναι γεγονός

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Let’s Edu!

Νέα σχολική χρονιά, νέες προοπτικές, νέες εκπαιδευτικές προτάσεις και δράσεις! Let’s Edu! Το skywalker.gr διοργανώνει το φεστιβάλ εκπαίδευσης My Gap Feel & Fill Festival, μια καινοτόμο εκπαιδευτική δράση και μοναδική εμπειρία που αφιερώνεται στην προσωπική ανάπτυξη και στη μάθηση την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:00-17:00 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Με βάση τις εκπαιδευτικές ανάγκες στις ενότητες συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός των μαθητών λυκείου, των σπουδαστών και των φοιτητών, το My Gap Feel & Fill Festival αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και τον επαγγελματικό προσδιορισμό με απώτερο στόχο την απόκτηση soft skills, δεξιοτήτων και γνώσεων, καθώς και τη διευκόλυνση της έρευνας για τη διασύνδεση των σπουδών και των εκπαιδευτικών επιλογών με τη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Πρόκειται για φεστιβάλ τυπικής και άτυπης εκπαίδευσης, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, με εκπαιδευτικές δράσεις που αφιερώνονται στην προσωπική ανάπτυξη και στη μάθηση. Περιλαμβάνει την παρουσία εκθετών: εκπροσώπων δημοφιλών δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και οργανισμών, τη διενέργεια workshops και την τετ α τετ συμβουλευτική.

Απευθύνεται σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και γονείς, ενήλικες που επαναπροσδιορίζονται επαγγελματικά, φοιτητές και σπουδαστές, εκπαιδευτικούς λειτουργούς, συμβούλους και coaches, εκπαιδευτικούς και θεσμικούς φορείς, ιδρύματα, κολέγια και οργανισμούς, όσους ενδιαφέρονται για τη βιωματική εκπαίδευση, φορείς και οργανισμούς εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων.

Στο My Gap Feel & Fill Festival οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε εκπαιδευτικούς τομείς της τυπικής και της άτυπης εκπαίδευσης και θα γνωρίσουν επιλογές για:

✓ Επαγγελματικό προσανατολισμό, συμπλήρωση μηχανογραφικού σημειώματος, σχολές του μέλλοντος, διαμόρφωση βιογραφικού σημειώματος

✓ Ψυχολογία, διαχείριση του άγχους και coaching

✓ Αθλητική καριέρα, προπονητική, αθλητική ανάλυση

✓ Τουριστικά και επισιτιστικά επαγγέλματα

✓ Θέατρο και χορό

✓ Κομμωτική και αισθητική

✓ Ρομποτική

✓ Σχέδιο μόδας

✓ Σχεδιασμό και κατασκευή κοσμήματος

✓ Διατροφή - διαιτολογία

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φεστιβάλ θα συμμετάσχει η Εθνική Ομάδα Παίδων Ρομποτικής, οι δράσεις της οποίας αποτελούν κινητήριο δύναμη και πρότυπο δημιουργικότητας, αποφασιστικότητας, υπομονής και επιμονής για όλους τους νέους που αγωνίζονται να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το site https://www.mygap3f.gr/ για περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο Facebook Event: My Gap Feel & Fill Festival by #skywalkergr.

H διοργάνωση του My Gap Feel & Fill Festival πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την Αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Χώρος Φιλοξενίας: ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ

Gift Partner: MEDITERRANEAN COLLEGE, ORIENTUM

Food & Drink Partners: PIZZA FAN, ΕΨΑ, RAINBOW WATERS

Χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, TVSTAR.GR, MAD, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, INFOKIDS.GR, MAGDASNEWS, ENALLAKTIKOS.GR, FLOW MAGAZINE, START UP.GR, EMEA.GR,

STARTUPPER, NEOPOLIS.GR, THAT’S LIFE, EDUADVISOR.GR, SIGMA MEDIA GROUP, GOSEMINARS.GR, ART VIEWS, PINK.GR, IΠΟΡΤΑ, SCHOOLS.GR, PAIDEIA-ERGASIA.GR, HELLENIC MEDIA GROUP, LET IT BE.GR, ECOZEN.GR, UNI TIES.GR, SKYWALKER EDUCATION, STENT, STENTORAS.GR, CRISISTARS, SETTLE.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, skywalker.gr, 210 9730280 (εσωτ. 231), mkatsaprini@skywalker.gr

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: My Gap Feel & Fill Festival ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION