Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Πρόκειται για ένα καινούριο τραγούδι του τραγουδοποιού και συγγραφέα Costantino Salis ...

             

Η νύχτα δάκρυσε (ένα τραγούδι για τον Μητροπάνο)

Digital Cd Single

Μουσική & Στίχοι: Costantino Salis

Ερμηνεία: Costantino Salis

Νέα κυκλοφορία από την δισκογραφική εταιρεία MLK (Music Links Knowledge)

Πρόκειται για ένα καινούριο τραγούδι του τραγουδοποιού και συγγραφέα Costantino Salis, γνωστός στην Ιταλία για συνεργασίες του με διάσημους ιταλούς καλλιτέχνες. Το τραγούδι του "Η νύχτα δάκρυσε", είναι ειδικά γραμμένο για τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Σχετικά με το τραγούδι ο ίδιος αναφέρει

«Γνώρισα στη Ρώμη πριν πάρα πολλά χρόνια τον Δημήτρη Μητροπάνο και από τότε διατήρησα μια φιλία μαζί του. Δωρικός, απλός, λιτός και περιεκτικός άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες. Ο Μητροπάνος έγινε το σύμβολο του καλού και ποιοτικού τραγουδιού, του συναισθήματος, της αγάπης, της διεκδίκησης, της καλύτερης ζωής και μιας καλύτερης κοινωνίας.

Η απουσία του σήμερα είναι πολύ αισθητή, σε μια περίοδο που απουσιάζουν τα πρότυπα. Η στάση ζωής και η επιμονή του, πάνω στην τέχνη που τόσο πολύ αγάπησε, είναι παράδειγμα προς όλους μας. Ο Δημήτρης Μητροπάνος θα αποτελεί μέρος της συλλογικής μνήμης, του εθνικού μας θυμικού για πολλά χρόνια.

Αφιερώνω αυτό το τραγούδι σε όλο εκείνο τον κόσμο που αγάπησε τον Δημήτρη Μητροπάνο, τη φωνή του και τα τραγούδια που ερμήνευσε.»

Costantino Salis

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόκειται για ένα καινούριο τραγούδι του τραγουδοποιού και συγγραφέα Costantino Salis ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION