Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

BELLISIMO - GAIA GREEK - GAIA OLIVES - KASKOUTAS - ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΡΙΒΕΛΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ * SALAD WITH SWEET AND SOUR TRIVELI - ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΑΡΗ

 

Με την υπογραφή της chef Ελένης Ψυχάρη 


Η συνένωση της κορυφής με αλφαβητική σειρά …

~~~

Bellisimo 



Gaia Greek


Gaia Olives 




Kaskoutas



Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ


ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ CHEF



ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY


Σαλάτα με Τριβέλι γλυκόξινο
Salad with sweet and sour Triveli

Υλικά για 4 ατομικές σαλάτες 4 κουταλιές της σούπας Μαρμελάδα πράσινης ελιάς με πορτοκάλι – BELLISIMO 330 γρ Τριβέλι με αλεύρι φακής και ρεβυθιού – GAIA GREEK 9 Ελιές Χαλκιδικής με αγγουράκι άνθος - GAIA OLIVES 3 κουταλιές της σούπας Πετιμέζι – KASKOUTAS 30 γρ ψιλοκομμένος μαιντανός 30 γρ ψιλοκομμένος άνιθος 100 γρ σπανάκι 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4 κουταλιές της σούπας ανθότυρο 8 κουταλιές της σούπας ανθότυρο με μπούκοβο Αλάτι Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε σε αλατισμένο νερό το τριβέλι . Ψιλοκόβουμε τον μαιντανό , τον άνιθο και το σπανάκι . Σ΄ένα μπώλ βάζουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό , άνιθο και σπανάκι και το ενώνουμε με το τριβέλι . Ρίχνουμε το ελαιόλαδο ,το ανθότυρο λίγο αλατάκι και πιπεράκι κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά . Προσθέτουμε τις ελιές κομμένες σε ροδέλες και το πετιμέζι . Χωρίζουμε τη σαλάτα σε τέσσερα ίσα μέρη , κατά προτίμηση με τσέρκι και βάζουμε μια στρώση από ανθότυρο με μπούκοβο . Γαρνίρουμε με ελιές σε ροδέλες και μία με δύο κουταλιές της σούπας μαρμελάδα πράσινης ελιάς με πορτοκάλι - κάθε σαλάτα .


Ingredients for four persons 4 tablespoons Green olive marmalade with orange – BELLISIMO 330 g Triveli with lentil and chickpea flour – GAIA GREEK 9 Chalkidiki olives with cucumber blossom - GAIA OLIVES 3 tablespoons of Petimezi – KASKOUTAS 30 gr of chopped parsley 30 gr of chopped dill 100 gr of spinach 3 tablespoons of olive oil 4 tablespoons of Greek cream cheese called "anthotyro" 8 tablespoons of "anthotyro" with bukovo Salt
Method Boil the triveli in salted water. Chop the parsley, dill and spinach. Put the chopped parsley, dill and spinach in a bowl and combine it with the triveli. Add olive oil, anthotyro(soft Greek cheese), a little salt and pepper and mix all the ingredients well. Add the sliced ​​olives and the petimezi. Divide the salad into four equal parts, preferably with a hoop, and put a layer of anthotyro(soft Greek cheese) with bukovo. Garnish with sliced ​​olives and one or two tablespoons of green olive marmalade with orange - each salad.



ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΑΡΗ

Chef-ing History … 18 χρόνια εμπειρίας

Τεχνικός μαγειρικής τέχνης.

Αρχιμάγειρας[Chef]

Εισηγήτρια σε :

Σεμινάρια{ Μεσογειακής κουζίνας,μαγειρευτά,Γενικής Κουζίνας,Τεχνική με ψάρια , PASTA FRESCA,φρέσκα ζυμαρικά}. Πτυχίο Gourmet techniquer in culinary arts.[PEARSON & ENGLAND] ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ 18 ΕΤΩΝ Μεγάλη εμπειρία στη ζαχαροπλαστική .

Ελληνική Μεσογειακή κουζίνα – Δημιουργική Open Kitchen – Ala carte – Mπουφέ – Κρητική κουζίνα – Επτανίσια κουζίνα – Brunch – Finger Food- Ψάρια & Θαλασσινά . Α’ Μάγειρας Chef, γενικών καθηκόντων, δημιουργία μενού, παραγωγή Catering & Δεξίωσης, Sous – Chef,on board.

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Περιστερίου.


Eleni Psychari Culinary Art Technician.

Chef

Lecturer in: Seminars {Mediterranean cuisine, cooking, General Cooking, Techniques with fish, PASTA FRESCA, fresh pasta}. Diploma Gourmet technician in culinary arts.[PEARSON & ENGLAND]

18 YEARS OF PROFESSIONAL EXPERIENCE

Being a great pastry chef.

Greek Mediterranean cuisine – Creative Open Kitchen – Ala carte – Buffet – Cretan cuisine – Ionian cuisine – Brunch – Finger Food – Fish & Seafood. First Chef, general duties, menu creation, Catering & Reception production, Sous – Chef, on board.

Municipal Councilor of the municipality of Peristeri.



ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ BACKSTAGE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ , ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ   


Backstage photo shooting of the recipe 



Σαλάτα με Τριβέλι γλυκόξινο -
Salad with sweet and sour Triveli

Download link
https://wetransfer.com/downloads/3c87958165ab609e0f98a103e4dc04c920220930175452/0262f69a6ff94032d7ff828a75e4720f20220930175453/3e6c1f

Expires on 7 October, 2022


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ …Social Media

https://www.facebook.com/Action-In-Greece-110807578123112/?ref=pages_you_manage
https://www.instagram.com/actioningreece/…




Registered to The Anthology of Greek Gastronomy#Α-Ω

Post production by Sigma Productions

Law material of  Action In Greece

Edited by Sigma Media Group


















  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: BELLISIMO - GAIA GREEK - GAIA OLIVES - KASKOUTAS - ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΡΙΒΕΛΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ * SALAD WITH SWEET AND SOUR TRIVELI - ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΑΡΗ Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION