Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Τέσσερις Σημαντικές Βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις του μέλους της ΕΠΣ Κυκλάδων ιστοριογράφου και δημοσιογράφου Παναγιώτη Κουλουμπή από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Ιστορίας ...

Τέσσερις Σημαντικές Βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις του μέλους της ΕΠΣ Κυκλάδων ιστοριογράφου και δημοσιογράφου Παναγιώτη Κουλουμπή από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Ιστορίας, Την Υπηρεσία Ιστορίας του Πολεμικού Ναυτικού και από την Υπηρεσία Φάρων αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά του στην Ιστορία της Συρου καθώς επίσης και για την πρωτοβουλία του στην αναβίωση της αρχαίας ναυτικής γιορτής των Ναυτικών Εορτών Σύρου μαζί με τον στενό φίλο και συνεργάτη του Μαραθωνοδρόμο και αεραθλητή εγγονό του τελευταίου φαροφύλακα μετά την κατάληψη της συρου από τους Γερμανούς του φάρου της Σύρου Νίκο Σιδηρόπουλο.



Με την σειρά του ο κος Κουλουμπής παραλαμβάνοντας αυτές δήλωσε ότι

«Τέτοιες τιμές δεν τις αποκτά κάποιος με δόλιους τρόπους. Δεν τις αποκτά με πληρωμή κάτω από το τραπέζι. Ούτε με μέσον και παρακαλετά. Χρειάζεται να αφιερωθεί πολύς και ιδιαίτερα κουραστικός χρόνος στο διάβασμα και στην έρευνα. Εργάστηκα εγώ και οι συνεργάτες μου πολυ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΑΓΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ και ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. Με ευγένεια και με ποιότητα. Ανιδιοτελώς για τον τόπο μας για την πατρίδα μας και όχι για τον εαυτό μας, βασιζόμενοι και μένοντας πιστοί στις αξίες των ιερών και των οσίων που διέπουν την προσωπική ιστορία του καθ ενός από εμάς, αλλά και την ιστορία του τόπου και της πατρίδας μας.

Ευχαριστώ για αυτήν την ύψιστη αυτή τιμή.


Είμαι υπερήφανος γιατί είναι αυτό μια αναγνώριση προσφοράς, κόπων, ονείρων και σχεδίων πολλών χρόνων και θέλω να το αφιερώσω πρωτίστως στην οικογένεια μου που σηκώνει το ασήκωτο βάρος του άγχους μου, της κούρασης μου, των αγωνιών αλλά και του άδικου και χωρίς άξια λόγου πολέμου που δέχομαι κάτι όμως που δυστυχώς είναι χαρακτηριστικό της φυλής μας.

Αφιερωμένο επίσης τους δικούς μου ανθρώπους που με πιστεύουν και με υποστηρίζουν, στους συναγωνιστές και συνεργάτες μου, στην Σύρο μου και την Ελλάδα μου. και υπόσχομαι ότι συνεχίζω πάντα με αγνές προθέσεις, με ευγένεια και ανιδιοτελή προσφορά διδασκόμενος από τα έργα των πρόγονων μας.»

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ACTION IN GREECE ΣΤΗ ΣΥΡΟ .


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τέσσερις Σημαντικές Βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις του μέλους της ΕΠΣ Κυκλάδων ιστοριογράφου και δημοσιογράφου Παναγιώτη Κουλουμπή από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Ιστορίας ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION