Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Η Κοινωνία Τριών Τρίτων Α.Μ.Κ.Ε. μέσω της δομής της στα Ιωάννινα (EPIRUS SOCIAL HUB), υποστηρίζει το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Κοινωνική Οικονομία και Βιώσιμος Τουρισμός» το οποίο διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων και Περιφερειών για την Κοινωνική Οικονομία (REVES) στο πλαίσιο του έργου: “From Civil Society Organizations to Social Entrepreneurship. Combating Youth Unemployment and Addressing the Needs of NEETs” !

 

Διαδικτυακό ΣεμινάριοΚοινωνική Οικονομία και Βιώσιμος ΤουρισμόςΔευτέρα 27/06/2022, 15:00 – 17:00

Η Κοινωνία Τριών Τρίτων Α.Μ.Κ.Ε. μέσω της δομής της στα Ιωάννινα (EPIRUS SOCIAL HUB), υποστηρίζει το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Κοινωνική Οικονομία και Βιώσιμος Τουρισμός» το οποίο διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων και Περιφερειών για την Κοινωνική Οικονομία (REVES) στο πλαίσιο του έργου: From Civil Society Organizations to Social EntrepreneurshipCombating Youth Unemployment and Addressing the Needs of NEETs” με ακρωνύμιο (SOCIALNEET) την Δευτέρα 27/06/2022 και ώρα 15:00-17:00.Επικεφαλής Εταίρος του έργου SOCIALNEET είναι το Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικής Οικονομίας (ΙΝ.ΜΕ.Κ.Ο.).Το διαδικτυακό σεμινάριο έχει στόχο να παρέχει μια σαφή εικόνα για τις δυνατότητες και τις προκλήσεις που προκύπτουν από πρωτοβουλίες κοινωνικής οικονομίας στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού. Οι μαρτυρίες επιχειρηματιών της κοινωνικής οικονομίας θα συνδυαστούν με πληροφορίες σχετικές με τα προγράμματα υποστήριξης και τις πολιτικές που προωθούνται / υιοθετούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε μελλοντικούς νέους κοινωνικούς επιχειρηματίες, σε οργανισμούς που προωθούν την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, άλλους τύπους οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών, τοπικές και περιφερειακές αρχές, αλλά και μεμονωμένες πρωτοβουλίες κοινωνικής οικονομίας.Βασικοί εισηγητές θα είναι:

  • Patrick Klein, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Γενική Διεύθυνση Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και Μικρό - Μεσαίων Επιχειρήσεων
  • Susanne Vindera, από την Coompanion Västernorrland στη Σουηδία (που προωθεί την επιχειρηματικότητα η οποία προστατεύει την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα)
  • Antonio Ferrigoαπό τον Συνεταιρισμό Social Cooperative Cadore στην Ιταλία 

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.Η γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι τα Αγγλικά.


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Κοινωνία Τριών Τρίτων Α.Μ.Κ.Ε. μέσω της δομής της στα Ιωάννινα (EPIRUS SOCIAL HUB), υποστηρίζει το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Κοινωνική Οικονομία και Βιώσιμος Τουρισμός» το οποίο διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων και Περιφερειών για την Κοινωνική Οικονομία (REVES) στο πλαίσιο του έργου: “From Civil Society Organizations to Social Entrepreneurship. Combating Youth Unemployment and Addressing the Needs of NEETs” ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION