Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Οι κορυφαίοι - διακριθέντες παραγωγοί στην Ελλάδα : Καλωσορίζουμε το εξαιρετικό ελαιόλαδο Ranis evoo και τον Σπύρο Αναγνωστόπουλο , στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ του Action In Greece !


Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως - γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα - με πολύ συνέπεια και αγάπη - στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ απ΄το Α έως το Ω . Η  Ελληνική Γαστρονομία αποκτάει τη θέση που της αξίζει , κάτω απ΄την Παγκόσμια οικογένεια του brand name της δράσης Action In Greece - με τη σφραγίδα του Ομίλου ΜΜΕ , τηλεοπτικών παραγωγών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κινηματογράφησης  και global προώθησης της Sigma Media Group .

Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας αποτελεί τον κορυφαίο οδηγό γεύσης και ποιότητας - που επιβραβεύει τα Ελληνικά προιόντα και τους Έλληνες  παραγωγούς -  που με πολύ σεβασμό και καθημερινή  προσπάθεια - αφήνουν το ύψιστο αποτύπωμα τους στο τραπέζι μας  . 

                       Α΄φάση ένταξης στην κορυφή  : Ιανουάριος  - Ιούνιος  2022







Ας καλωσορίσουμε στην Παγκόσμια οικογένεια του Action In Greece , το εξαιρετικό ελαιόλαδο Ranis evoo και τον δημιουργό του , κύριο Σπύρο Αναγνωστόπουλο .

Σπύρος Αναγνωστόπουλος
Anagnostopoulos N. Spiridon
Founder Ranis evoo - Agronomist





Distinguished by the 
" 5 stars "
of THE ANTHOLOGY
OF GREEK GASTRONOMY




#ranis_evoo 
 #food 

                                                                  Discover Ranis evoo ...





KOUTSOURELIA

Agrofitiki
Agricultural supplies olive oil production & standardization
Headquarters: P.O.Box 26 225 Al.Ipsilantou 149 Patras, Greece
Branch Store: P.O.Box 26 500 Dimokratias 72 Ovria, Patras, Greece
t | Headquarters: +30 2610625692
t | Branch Store: +30 2610526320
e: agrofitiki@gmail.com



Distinguished report - Edited by Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι κορυφαίοι - διακριθέντες παραγωγοί στην Ελλάδα : Καλωσορίζουμε το εξαιρετικό ελαιόλαδο Ranis evoo και τον Σπύρο Αναγνωστόπουλο , στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ του Action In Greece ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION