Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Οι κορυφαίοι - διακριθέντες παραγωγοί στην Ελλάδα : Καλωσορίζουμε το τυροκομείο Γιάννου και τον κύριο Παναγιώτη Γιάννου , στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ του Action In Greece !


Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως - γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα - με πολύ συνέπεια και αγάπη - στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ απ΄το Α έως το Ω . Η  Ελληνική Γαστρονομία αποκτάει τη θέση που της αξίζει , κάτω απ΄την Παγκόσμια οικογένεια του brand name της δράσης Action In Greece - με τη σφραγίδα του Ομίλου ΜΜΕ , τηλεοπτικών παραγωγών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κινηματογράφησης  και global προώθησης της Sigma Media Group .

Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας αποτελεί τον κορυφαίο οδηγό γεύσης και ποιότητας - που επιβραβεύει τα Ελληνικά προιόντα και τους Έλληνες  παραγωγούς -  που με πολύ σεβασμό και καθημερινή  προσπάθεια - αφήνουν το ύψιστο αποτύπωμα τους στο τραπέζι μας  . 

                       Α΄φάση ένταξης στην κορυφή  : Ιανουάριος  - Ιούνιος  2022







Ας καλωσορίσουμε στην Παγκόσμια οικογένεια του Action In Greece , τα εξαιρετικά τυριά Γιάννου και τον δημιουργό τους , κύριο Παναγιώτη Γιάννου .

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   ΓΙΑΝΝΟΥ 




Distinguished by the 
" 5 stars "
of THE ANTHOLOGY
OF GREEK GASTRONOMY



                                         
                                            Discover  Giannou Tyrokomiki ...



Η Γιάννου Τυροκομικά, από τις αρχές του 1990, παράγει Παραδοσιακά Τυροκομικά Προιόντα στο νησί της Κω !!!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2242 041398

giannoupanagiotis@yahoo.com

Distinguished report - Edited by Sigma Press Office


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι κορυφαίοι - διακριθέντες παραγωγοί στην Ελλάδα : Καλωσορίζουμε το τυροκομείο Γιάννου και τον κύριο Παναγιώτη Γιάννου , στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ του Action In Greece ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION