Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Με βασικό μήνυμα «Μπορείς να περάσεις», ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 η ταυτόχρονη διεξαγωγή του #JobDay 45+ ετών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη...

 

Πάνω από 1.000 συναντήσεις εργασίας με 72 εταιρίες στο #JobDay 45+ ετών

σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Με βασικό μήνυμα «Μπορείς να περάσεις», ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 η ταυτόχρονη διεξαγωγή του #JobDay 45+ ετών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πραγματοποιήθηκε από το skywalker.gr στην Αθήνα, στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, και στη Θεσσαλονίκη, στο Ολυμπιακό Μουσείο, φέτος υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με βασικό σκοπό την παροχή ευκαιρίας στην ευάλωτη κοινωνικά ομάδα των ανθρώπων 45 ετών και άνω να επιτύχουν την επαγγελματική τους αποκατάσταση και την ένταξή τους στο εργασιακό οικοσύστημα.

Με δεδομένη την ανάγκη της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας για επιπλέον αρωγή στην προσπάθειά της να ενταχθεί ή να επανενταχθεί επαγγελματικά, το JobDay 45+ ετών υλοποιήθηκε για τέταρτη φορά στην Αθήνα και για δεύτερη στη Θεσσαλονίκη.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους επισκέπτες. Η συμμετοχή των εταιριών ήταν επίσης δωρεάν με την προϋπόθεση όμως σαφούς από την πλευρά τους πρόθεσης γνωριμίας και αξιολόγησης υποψηφίων 45 ετών και άνω για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.

Όπως φάνηκε, η γενιά των ατόμων ηλικίας 45 ετών και άνω που αναζητούσαν εργασία ή επιθυμούσαν να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον είναι έτοιμοι για δυναμική επάνοδο στους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας μας.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ήταν οι επισκέπτες του #JobDay 45+ ετών, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία με μία μόνο επίσκεψη να:

· Πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των 72 επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους που συμμετείχαν στην ημερίδα και να εκθέσουν την εμπειρία, την εξειδίκευση και τις δεξιότητές τους.

· Συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις για περισσότερες από 290 θέσεις εργασίας.

· Βελτιώσουν στη δράση της Αθήνας το βιογραφικό τους σημείωμα με τη βοήθεια της εργασιακής συμβούλου κας Έφης Κωτούλα και των ειδικών συμβούλων της ActionAid στη Θεσσαλονίκη.

· Πραγματοποιήσουν προσωπικό coaching με σκοπό την επαγγελματική τους ενδυνάμωση, εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, με τους coaches του ICF Greece Chapter στην Αθήνα και του HCCMA στη Θεσσαλονίκη.

· Δεχθούν στη Θεσσαλονίκη συμβουλές για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα από τα εξειδικευμένα στελέχη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ / ΙΝΕ – ΓΣΕΕ. Το skywalker.gr υποστηρίζει αδιάλειπτα το οικοσύστημα της εργασίας στην Ελλάδα. Προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο κοινό στα #JobDays και τα #JobFestivals, που διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφήνοντας χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες. Η διοργάνωση του #JobDay 45+ ετών, στο πλαίσιο των δράσεων του skywalker.gr «Επί το Έργον», πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Υποστηρικτής: OXYZED

Food & drink partner: ΕΨΑ Παράλληλες δράσεις: ACTIONAID, ICF GREECE CHAPTER, HCCMA, ΙΝΕ - ΓΣΕΕ

Χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, WE 89,4, 1055 ROCK, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, ENALLAKTIKOS.GR, MAGDA’S NEWS, LIGHT RADIO.NET, THAT’S LIFE, CSRNEWS.GR, BUSINESS NEWS.GR, STARTUP.GR, EMEA.GR, SIGMA MEDIA GROUP, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, ECOZEN.GR, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, PINK.GR, AGELIES ERGASIAS.GR, FLOW MAGAZINE, LET IT BE.GR, I ΠΟΡΤΑ, PIRAEUS365.GR, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 231, mkatsaprini@skywalker.gr


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με βασικό μήνυμα «Μπορείς να περάσεις», ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 η ταυτόχρονη διεξαγωγή του #JobDay 45+ ετών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION