Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΙΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΙΔΡΥΤΗΣ & ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ TOY ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «GREECE NOW» !

Το GREECE NOW είναι μία ετήσια έκδοση με έμφαση στο υψηλό επίπεδο  της Ελλάδας, σε σχέση με τη μόδα, το στυλ, την φιλοξενία, την γεύση, την ευεξία και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες. Με στοχευμένη θεματολογία για ένα κοινό με ισχυρή αγοραστική δύναμη και luxurious lifestyle και σχεδιασμένο στην φιλοσοφία ενός πολυτελούς οδηγού για online αγοραστές και απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Στόχος του είναι οι αναγνώστες του GREECE NOW να γνωρίσουν την σύγχρονη Ελλάδα η οποία μπορεί να γράψει σημαντική πορεία στην σύγχρονη ιστορία. Το όραμα του είναι να χτίσουμε γέφυρες με άλλους πολιτισμούς και να δημιουργήσουμε ανθρώπινες σχέσεις.

Ο Βασίλης Νικόλαος Βιτσιλόγιαννης είναι δημοσιογράφος-διεθνολόγος με διεθνή καριέρα στο χώρο των ΜΜΕ στον Καναδά, Αυστραλία, Εμιράτα και σε αρκετές χώρες όπου αναλαμβάνει projects. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τιμόνι του περιοδικού GREECE NOW και απογειώνει με σχέδιο και ασφάλεια την Ελλάδα παγκοσμίως. Συνεργάζεται με τη BCI Media Groupτο Harper’s Bazaar Arabia,  το Radio Strimonika και με μεγάλου τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το Al Jazeera, CNN, BBC καθώς και σε sites της Ομογένειας όπως το Greek City Times και 24Hours News.

Το περιοδικό έχει αυξήσει το κοινό του καθώς επίσης και νέοι αναγνώστες έχουν προστεθεί. Το κοινό κατά πλειοψηφία είναι γυναικείο μιας και το περιοδικό είναι ένθετο στο Αραβικό Harpers Bazaar όπου είναι καθαρά ένα γυναικείο περιοδικό. Δεν σημαίνει όμως ότι η ύλη στο περιοδικό απευθύνεται μόνο σε γυναίκες; και ένας άντρας αναγνώστης θα μπορέσει να βρει πολλά ενδιαφέροντα θέματα τα οποία ερχόμενος στην Ελλάδα θα μπορέσει να ζήσει την εμπειρία.

Το περιοδικό θέλει να δώσει την εικόνα μιας Ελλάδας ελεύθερης και απενεχοποιημένης από το παρελθόν της. Έτσι λοιπόν, ο Βασίλης Νικόλαος Βιτσιλόγιαννης μαζί με τη συνεργάτιδά του και συνιδρύτρια Βιβή Ανδρίτσου δούλεψαν αρκετά να βρούν τα κατάλληλα άτομα τα οποία δεν χρειάστηκε να είναι επώνυμα. Η ομάδα τους χρειάζεται ανθρώπους που να δουλεύουν με τα πρότυπα του εξωτερικού μιας και η δουλειά τους απευθύνεται στο εξωτερικό. Γι’αυτό και θέλουν ανθρώπους με κριτική άποψη και δημιουργική τρέλα.

Η ίδια η ζωή αλλά και οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν όλα τα μέλη του περιοδικού GREECE NOW να ακολουθούν και να αφουγκράζονται τις ανάγκες των αναγνωστών. Κάθε φορά επιλέγει κάτι διαφορετικό, κάτι πρωτοπόρο και καινοτόμο. Τον ενδιαφέρει οι προσωπικότητες που παρουσιάζονται στο περιοδικό να εξελίσσονται στον επαγγελματικό τους χώρο. Έτσι ώστε να αποκαλύπτουν νέα πράγματα.

 

Instagram: @greecenowmagazine

Facebook: Greece Now Magazine


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

 

 

 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΙΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΙΔΡΥΤΗΣ & ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ TOY ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «GREECE NOW» ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION