Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

ΕΠΑΘΛΑ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ...

ΕΑΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΘΡΙΛΕΡ

ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ...

ΤΟΛΜΗΣΤΕ!

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και το Θέατρο Παραμυθίας σας προ(σ)καλούν να τους τρομάξετε... στον διπλό Διαγωνισμό Κειμένου και Παράστασης Έργων Θρίλερ/Τρόμου.

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με το μέλος της Αλμπέρτα Τσοπανάκη, πολυσχιδή δημιουργό και ψυχή του θεάτρου Παραμυθίας προσκαλούν, αλλά και προκαλούν, όλους τους θιασώτες των έργων είδους (genre) να λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό φεστιβάλ που διοργανώνουν με έργα τρόμου, θρίλερ, μυστηρίου, φαντασίας, gore, splatter κ.λπ σε δραματική, κωμική, σατιρική η ό,τι απόδοση επιθυμούν.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. πρωτότυπα έργα έως 50΄λεπτά 2. πρωτότυπα έργα έως 90' λεπτά

Θα βραβευθούν οι πρώτοι νικητές των παραστάσεων ανά κατηγορία και θα δοθούν μετάλλια στους  πρώτους νικητές των δύο κατηγοριών για την ποιότητα του θεατρικού κειμένου. Δεν είναι απαραίτητο το καλύτερο θεατρικό κείμενο να βραβευθεί για την καλύτερη παράσταση. Τα κείμενα θα κριθούν από κριτικές επιτροπές που δεν θα μετέχουν στις επιτροπές που θα κρίνουν τις παραστάσεις που θα δοθούν στο θέατρο Παραμυθίας από τις 31 Μαίου έως τις 15 Ιουνίου 2022

ΕΠΑΘΛΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

1ος (90') Δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του θεάτρου για 2 παραστάσεις (απογευματινή-βραδινή) τον Σεπτέμβριο στο θέατρο(μη περιλαμβανομενης της αμοιβής του ηλεκτρολόγου 50 Χ 2 μετά ΙΚΑ)

1ος (50') Δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του θεάτρου για 2 παραστάσεις (απογευματινή-βραδινή) τον Σεπτέμβριο στο θέατρο(μη περιλαμβανομενης της αμοιβής του ηλεκτρολόγου 50 Χ 2 μετά ΙΚΑ)

ΕΠΑΘΛΑ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μετάλλια στα τρία πρώτα βραβεία των δύο κατηγοριών. Έπαινοι στους διακριθέντες.Τα δύο βραβευθέντα με το 1ο βραβείο θα εκδοθούν από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος.Η Ε.Σ.Ε. θα καλύψει το κόστος κατοχύρωσης ενός επόμενου έργου των βραβευθέντων.

Έναρξη διαγωνισμού και περίοδος κατάθεσης κειμένων την 1η Μαρτίου 2022 και λήξη την 30η Απριλίου 2022.Δήλωση συμμετοχής και κατοχύρωση θεατρικού έργου και ανέκδοτης μετάφρασης σε μορφή pdf (20 ευρώ + 24% ΦΠΑ = 24,80) στο site της Ε.Σ.Ε. senariografoi.gr Στην ειδική περίπτωση που η πληρωμή της κατοχύρωσης δεν δύναται να γίνει με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μπορεί να γίνει με κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς αριθ. λογ. IBAN GR5701718390006839133385616 (όλα τα έξοδα και οι τραπεζικές προμήθειες βαραίνουν τον εντολέα).Σχετικά με αυτή τη διαδικασία παρακαλούμε επικοινωνήστε στη διεύθυνση info@senariografoi.gr.

Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο μας senariografoi.gr και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε στο email info@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για οιονδήποτε συγγραφέα ανεξαρτήτως ηλικίας. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά και άδεια να χρησιμοποιούνται τα ονόματα των νικητών και οι φωτογραφίες τους για λόγους δημοσιότητας και προώθησης.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα έαν οι συμμετοχές είναι λιγότερες από 10 ανά κατηγορία να ακυρώσουν το διαγωνισμό (ως προς τη συγκεκριμένη κατηγορία).


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΠΑΘΛΑ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION