Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Δυο ιδιαίτερες φωνές συναντιούνται σ' ένα τραγούδι που μυρίζει τόσο Ελλάδα όσο και Ιταλία...

ΚΑΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ | Digital cd single

Λάκης Παπαδόπουλος & Costantino Salis
Μουσική, Στίχοι: Costantino Salis
Κυκλοφορεί από την εταιρεία Alpha Records
Δυο ιδιαίτερες φωνές συναντιούνται σ' ένα τραγούδι που μυρίζει τόσο Ελλάδα όσο και Ιταλία. Δυο  διαφορετικές μουσικές κουλτούρες σ' ένα μοναδικό πάντρεμα, που έκανε ο Ελληνοϊταλός τραγουδοποιός και συγγραφέας Costantino Salis, ο οποίος έχει συνεργαστεί με πασίγνωστα ονόματα της ιταλικής μουσικής σκηνής, όπως οι: Giacomo Simonelli, Pino Daniele, Fabrizio de Andre', Lucio Dalla, Mara  Nazionale, Toto Cutugno κ.α.
Ο Costantino Salis σαν συγγραφέας έχει λάβει τιμητική διάκριση από την Ιταλική Βουλή και τα βιβλία του κυκλοφορούν σε πολλές χώρες.
Η αισθαντική  φωνή του Λάκη Παπαδόπουλου συναντιέται με την ιδιαίτερη και χαρακτηριστική φωνή του Costantino Salis, σ' αυτήν την υπέροχη μπαλάντα που μας ταξιδεύει.
Την επιμέλεια της παραγωγής έχει κάνει ο Κώστας Γόνης (dj Gonis)
Ο Costantino Salis έγραψε σε μουσική και στίχους δικούς του ένα slow ανδρικό ντουέτο και ο Λάκης Παπαδόπουλος έβαλε τη σφραγίδα του, ερμηνεύοντάς το μαζί του. Το τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα και με ιταλικό στίχο από τους ίδιους ερμηνευτές σε παγκόσμια ψηφιακή διανομή.
Δείτε το Lyric Video του τραγουδιού στο YouTube- στο παρακάτω link:

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δυο ιδιαίτερες φωνές συναντιούνται σ' ένα τραγούδι που μυρίζει τόσο Ελλάδα όσο και Ιταλία... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION