Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Το NGFL ξανά κοντά σας! Στην ανοιξιάτικη ανανεωμένη έκδοσή του στις 7-8 Μαΐου στο περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας !!!

 

Το NGFL ξανά κοντά σας!

Στην ανοιξιάτικη ανανεωμένη έκδοσή του στις 7-8 Μαΐουστο περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας!!
Οι συμμετοχές άρχισαν!Επικοινωνήστε μαζί μας και δηλώστε μας το ενδιαφέρον σας για catwalk ή installation και εμείς με τη σειρά μας θα σας στείλουμε όλες τις λεπτομέρειες για τον καινούριο χώρο και τη συμμετοχή σας!

Catwalks

Εντυπωσιακά Catwalks από new designers που παρουσιάζουν τις νέες τους συλλογές.

https://ngfl.gr/dilwse-symmetoxi/


Installations


Νέοι σχεδιαστές με ενδύματα, κοσμήματα και αξεσουάρ προβάλλουν τις δημιουργίες τους μέσα από δεκάδες καινούριες ιδέες και τις φέρνουν σε επαφή με τους επισκέπτες.


1st GRADUATE FASHION WEEK

Το GFW Athens είναι ένα μεγάλο μη κερδοσκοπικό project, βατήρας, των νέων ταλέντων που σκοπό έχει να γίνει η γέφυρα μεταξύ της εκπαίδευσης και της εργασίας.Μεγάλος Χορηγός του 1ου Graduate Fashion Week η Ευρωπαϊκή Πίστη.

https://ngfl.gr/dilwse-symmetoxi/


Το 9ο NGFL θα γίνει με την συνεργασία και την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου.


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το NGFL ξανά κοντά σας! Στην ανοιξιάτικη ανανεωμένη έκδοσή του στις 7-8 Μαΐου στο περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION