Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Νέο Έτος, νέος κύκλος του κινηματογραφικού εργαστηρίου A-Z Filmmaking Lab !

 

H τέχνη ως ένα όχημα εξερεύνησης του κόσμου και του εαυτού σου, ώστε να δώσεις τη δική σου άποψη και οπτική γωνία στον κόσμο!

Νέο Έτος, νέος κύκλος του κινηματογραφικού εργαστηρίου A-Z Filmmaking Lab! Σε αυτό οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν όλα τα στάδια δημιουργίας μιας ταινίας και να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτά, από την αρχική ιδέα και τη συγγραφή του σεναρίου έως και τα γυρίσματα και την ολοκλήρωση της ταινίας στο μοντάζ, μαθαίνοντας έτσι τα βασικά για όλα τα πόστα-κλειδιά.
Σίγουρα μπορεί να δράσει σαν μια καλή αρχή και μια πρόγευση, για όσους ξεκινούν τώρα αυτό το ταξίδι, αλλά λειτουργεί εξίσου καλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν παραπέρα ή να εξερευνήσουν ένα ή περισσότερα κομμάτια ή πόστα της διαδικασίας δημιουργίας μιας ταινίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:


Περιορισμένος αριθμός Συμμετοχών!
Κλείστε εγκαίρως τη θέση σας!
Εγγραφές-Πληροφορίες: 6938829090 & mitsi_ae@yahoo.com

Κάθε Τετάρτη στις 7μιση στο χώρο 2510
Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια
Έναρξη 19 Ιανουαρίου
Διάρκεια 3 μήνες


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

Γεννήθηκε στο Κάλιαρι Ιταλίας και μεγάλωσε στην Πάτρα. Σπούδασε κινηματογράφο στο Μιλάνο, όπου έκανε τις πρώτες του ταινίες μικρού μήκους. Οι ταινίες του έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο, αποσπώντας διακρίσεις και βραβεία. Εκτός από τις διάφορες οπτικοακουστικές παραγωγές του, έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη σε μεγάλες ξένες παραγωγές. Επίσης είναι ενεργός στην εκπαίδευση στον κιν/φο, διδάσκοντας σε σεμινάρια και εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εκτός από τη σκηνοθεσία ασχολείται και με το σενάριο και το μοντάζ.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέο Έτος, νέος κύκλος του κινηματογραφικού εργαστηρίου A-Z Filmmaking Lab ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION