Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Το best seller «Μία σελίδα την Ημέρα» της αγαπημένης μας Ζήνας Κουτσελίνη, ο απόλυτος οδηγός αισιοδοξίας που μας συντροφεύει κάθε μέρα του χρόνου, εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των αναγνωστών...


 Η ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ «ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...»

Το βιβλίο «Μία σελίδα την Ημέρα...» της Ζήνας Κουτσελίνη έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και τώρα παίρνει σάρκα και οστά, με την αισθαντική́ και εκφραστική́ φωνή́ της εξαιρετικής ηθοποιού Τάνιας Τρύπη. Οι σελίδες ζωντανεύουν και το αγαπημένο βιβλίο γίνεται audiobook από την Auvril. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν όλοι να το απολαύσουν. Είναι μία ιδέα βασισμένη στην μεγάλη αγάπη του εκδότη Φραντσέσκο Βιτάλι για το βιβλίο αλλά και τον σεβασμό στο αναγνωστικό κοινό.

Η Creamy W Books συνεχίζει και πρωτοτυπεί και μας εντυπωσιάζει ακόμη μία φορά!

Το best seller «Μία σελίδα την Ημέρα» της αγαπημένης μας Ζήνας Κουτσελίνη, ο απόλυτος οδηγός αισιοδοξίας που μας συντροφεύει κάθε μέρα του χρόνου, εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των αναγνωστών. H Creamy W Books και η Auvril, συνδημιουργούν ένα ευχάριστο Audio Book με την εκφραστική́ φωνή́ της αγαπημένης μας Τάνιας Τρύπη.

Ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα συναισθή́ματα που μας χαρίζετε απλόχερα και αδιάλειπτα και την τεράστια αγκαλιά σας που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας.

Όσοι από εσάς έχουν ανάγκη και ζητούν μία ιδιαίτερη βοή́θεια για να αντλή́σουν δύναμη και χρειάζονται μία νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά τους, η ηχητική́ ανάγνωση ενός τόσο αισιόδοξου βιβλίου, του απόλυτου οδηγού αισιοδοξίας, σίγουρα θα τους αποζημιώσει και θα τους γεμίσει με συναισθή́ματα αγάπης και ευγνωμοσύνης.

Η ηχογράφηση έγινε στο studio SIERRA και θα είναι διαθέσιμο από τις 29 Σεπτεμβρίου 2021 μέσα από την Auvril. com

Όσες αγαπημένες φίλες και φίλοι επιθυμούν να αποκτή́σουν το βιβλίο με προσωπική́ υπογραφή́ από την Ζή́να Κουτσελίνη, έχουν την δυνατότητα να το αγοράσουν μέσα από το e-shop του ZINACLUB.

Ευχόμαστε ολόψυχα, να αγγίξει τις καρδιές όλων όσων έχουν ανάγκη από μία νότα χαράς και αισιοδοξίας και να αντλούν δύναμη για την κάθε μέρα γεμάτη από φως και ή́λιο. Η δύναμη είναι μέσα μας, η δύναμη είμαστε εμείς!

Το «Μια σελίδα την ημέρα» κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο σε αποκλειστική́ διανομή́ από την εταιρεία ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Α.Ε., αλλά ταυτόχρονα και στο δίκτυο των καταστημάτων PUBLIC.

Εκ μέρους της Creamy W Books ,

Φραντσέσκο Βιτάλι

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το best seller «Μία σελίδα την Ημέρα» της αγαπημένης μας Ζήνας Κουτσελίνη, ο απόλυτος οδηγός αισιοδοξίας που μας συντροφεύει κάθε μέρα του χρόνου, εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των αναγνωστών... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION