Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Στηρίζουμε τις εξαιρετικές παραστάσεις στο ALHAMBRA ART THEATRE (ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΑΜΠΡΑ) !

 

ALHAMBRA ART THEATRE (ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΑΜΠΡΑ)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ

ΤΗΝ ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022

Στο ALHAMBRA ART THEATRE (ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΑΜΠΡΑ), με γνώμονα την τήρηση των κανόνων προστασίας των θεατών, των ηθοποιών και όλων των συντελεστών παραγωγής, ώστε να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς, θα παρουσιαστούν οι παρακάτω παραστάσεις, για τη νέα θεατρική σεζόν 2021-2022:

Στην κεντρική σκηνή του Alhambra art theatre από Πέμπτη 28 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη έως και Κυριακή θα απολαύσουμε την υπέροχη κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου – Πολύβιου Βασιλειάδη «Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ» σε διασκευή – σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα. Μια κωμωδία για όλη την οικογένεια. Πρωταγωνιστούν: Χάρης Ρώμας, Γιώργος Γαλίτης, Ευτυχία Φαναριώτη και η Τάνια Τρύπη, καθώς και οι Δημήτρης Μαχαίρας, Εύη Κολιούλη, Αντώνης Καλομοιράκης και Μαρία Κοκολάκη.

Από την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 21:15, η Μαρία Κορινθίου για 3η χρονιά θα μας καθηλώσει με την ερμηνεία της στην παράσταση «ΤΖΟΡΝΤΑΝ» των Άννα Ρέϋνολντς και Μόιρα Μπουφίνι, σε σκηνοθεσία Γιάννη Αιβάζη. Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία της Σίρλεϋ Τζόουνς, που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της, σε έναν σπαρακτικό μονόλογο που συγκαταλέγεται στους πιο σπουδαίους του θεάτρου, σε μετάφραση Μάριου Πλωρίτη.

Από την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 το γνωστό και αγαπημένο σε όλους θεατρικό έργο «ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΛΙΕΣ» του Ρόμπερτ Χάρλινγκ, σε απόδοση και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού θα ανθίσει στην σκηνή του Alhambra art theatre. Παίζουν: Άννα Αδριανού – Ηρώ Μουκίου – Βάσω Γουλιελμάκη – Κατερίνα Μπιλάλη – Κρίστη Παπαδοπούλου – Εύη Δαέλη

Το ALHAMBRA ART THEATRE (ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΑΜΠΡΑ), είναι εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο σύστημα ανοικτού κυκλώματος μεταφοράς αέρα, τηρώντας στο έπακρο τους κανόνες υγιεινής για τους θεατές, φροντίζοντας πάντα για την ασφάλειά τους.

Να σημειώσουμε ότι στο ΘΕΑΤΡΟ θα τηρηθούν οι συγκεκριμένες οδηγίες που θα ανακοινώσει το Υπουργείο Πολιτισμού ώστε να «παραμείνουμε όλοι ασφαλείς»

ALHAMBRA ART THEATRE (ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΑΜΠΡΑ)

Διεύθυνση: Στουρνάρη 53, Αθήνα 104 32

Τηλέφωνα Θεάτρου – Κρατήσεις : 210 522 0120-1 

Web address: www.alhambra-art-theatre.gr 

e-mail: info@alhambra-art-theatre.gr 

Facebook: https://www.facebook.com/alhambraarttheatreproductions 

Instagram: https://www.instagram.com/alhambra_art_productions

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στηρίζουμε τις εξαιρετικές παραστάσεις στο ALHAMBRA ART THEATRE (ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΑΜΠΡΑ) ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION