Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Διαρκείς βραβεύσεις για ποιότητα διάρκειας ...

 Όταν ξεκινούσε το BCA, το 1971, ένα μόνο βραβείο είχαμε στο μυαλό μας: το χαμόγελο ικανοποίησης των σπουδαστών μας, όταν, μετά τη φοίτησή τους στις καινοτόμες για την εποχή επιχειρησιακές σπουδές που προσφέραμε, έβρισκαν δουλειά και ξεκινούσαν την καριέρα τους ως στελέχη επιχειρήσεων. Είχαμε τη χαρά αυτό το βραβείο να το πάρουμε χιλιάδες φορές.


Για μας, είχαμε κρατήσει τις υποχρεώσεις: να είμαστε πάντα στην αιχμή του δόρατος των εξελίξεων στην επιστήμη και την τεχνολογία και να προσφέρουμε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον, φιλόξενο, γοητευτικό, λειτουργικό, υψηλής αισθητικής, ώστε η διάρκεια των σπουδών να είναι μια συνολική ποιοτική βιωματική εμπειρία.

Όμως, όταν κάνεις καλά τη δουλειά σου, αυτό αναγνωρίζεται κι από τους θεσμούς της αγοράς. Έτσι, τα τελευταία χρόνια, το BCA πρωταγωνιστεί και στις βραβεύσεις στα Education Leaders Awards. Το 2020, το BCA βραβεύθηκε ως «Κολλέγιο της Χρονιάς» και διακρίθηκε επίσης, με αργυρό βραβείο, για τη «Βιωματική Μάθηση». Το 2021, χρονιά που όλη η Παιδεία δοκιμάσθηκε από την πανδημία, βραβευτήκαμε για την «Online και Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως», καθώς δημιουργήσαμε την πιο αποτελεσματική ηλεκτρονική πλατφόρμα για συμμετοχή στα μαθήματα, τις εργασίες και γενικότερα την ακαδημαϊκή ζωή, με 100% προσομοίωση της δια ζώσης παρουσίας.

Πριν λίγες μέρες, ολοκληρώθηκε και λειτουργεί το νέο portal του BCA (www.bca.edu.gr) , που διαθέτει πλήθος πληροφοριών και δραστηριοτήτων από την 50ετή πορεία του BCA και από όσα σχεδιάζουμε να κάνουμε. Διαλέξεις, σεμινάρια, workshops, εκδηλώσεις, νέα προγράμματα, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά, παρουσιάζονται με κάθε λεπτομέρεια, για να είστε σε συνεχή επαφή με ό,τι πιο σύγχρονο, εξωστρεφές και με διεθνή ορίζοντα συμβαίνει στην ακαδημαϊκή ζωή της χώρας.

Είναι αυτονόητο ότι συνεχίζουμε να επιδιώκουμε το βραβείο του “χαμόγελου επιτυχίας” των σπουδαστών μας, που για μας είναι το πιο σημαντικό, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα άλλα βραβεία κι αν πάρουμε.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διαρκείς βραβεύσεις για ποιότητα διάρκειας ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION