Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Τα γυρίσματα για το νέο reality επιβίωσης στην κοινωνία του 2021 με όλα τα προβλήματα που φέρει η εποχή και λύσεις αυτών συνεχίζονται με πρώτο θέμα τον γάμο ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Το αύριο έρχεται κι εμείς χαμογελάμε ...

Η δύναμη της ένωσης των καθημερινών διπλανών μας ανθρώπων καθώς και η διάθεση του κόσμου να προσπεράσει το παρόν και να προχωρήσει σ΄ένα μέλλον πιο αισιόδοξο , αποτελεί το νέο reality του οποίου εκτελεί την παραγωγή η Sigma Productions ξεκινώντας γυρίσματα απ΄τον Ιούνιο του 2021  .

Η νέα σειρά αποτελείται από 12 πενηντάλεπτα επεισόδια με ήρωες τους καθημερινούς ανθρώπους, τους προβληματισμούς τους  -  που αφορούν σε 12 σημαντικά θέματα που έχει πλήξει η πανδημία και με λύσεις που προτείνονται για την καλύτερη επίλυση τους .

Ο πιλοτικός οδηγός που ετοιμάζεται πυρετωδώς απ΄την ομάδα της Sigma Productions, υπό την καθοδήγηση των σκηνοθετών της εκπομπής Κώστα Σπανομαρίδη και  Αλέξανδρου Βογιατζάκη αφορά στο μεγάλο θέμα που προκύπτει με την γαμήλια δεξίωση και τις δυσκολίες των ζευγαριών που επιλέγουν να ενώσουν τις ζωές τους σε τόσο δύσκολες συνθήκες εν τω μέσω της πανδημίας .


Οι γενικές θεματολογίες της εκπομπής αφορούν :

ΓΑΜΟΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗΣΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ  ΜΕ ΕΚΤΕΝΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ 

Την παραγωγή αναλαμβάνει η Σοφία Στάμου, μαζί με όλα τα διαπιστευτήρια της για τις μεγάλες επιτυχίες , που υπογράφει στη Sigma Media Group . Η ίδια η παραγωγός δηλώνει ευτυχής , που θα μπορέσει να μοιραστεί με τον κόσμο τους προβληματισμούς του και που διαθέτει οικεία οικογενειακά της πρόσωπα όπως και τον δικό της προσωπικό χώρο , για να τονίσει ότι το reality μπορεί να είναι η βάση της σύνθεσης μιας υγειούς κοινωνίας , που μέσα απ΄τα βλέμματα των αληθινών ανθρώπων μπορεί να φέρει ένα αίσιο αποτέλεσμα στην πραγματικότητα του σήμερα !

Καινοτόμες ιδέες που όλοι μπορούν να ακολουθήσουν παρακολουθώντας την εκπομπή ...

ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

Πάντα δίπλα στον καλλιτεχνικό κόσμο , η Sigma Media Group στον πιλότο , θα παρουσιάσει σεναριακά ταλαντούχους επαγγελματίες ηθοποιούς - που με την δύναμη της αγάπης προς τους φίλους τους  -  θα αξιοποιήσουν το δείπνο σε γιορτή και θα δημιουργήσουν όμορφα events κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του γάμου,  απ΄τη θέση των σερβιτόρων βάσει του σεναρίου της συγκεκριμένης εκπομπής . Πρόκειται για ακόμη ένα ευφυές τρίκ-ιδέα - που δίνεται προς το κοινό . Σε κάθε επεισόδιο , οι ηθοποιοί θα ενσωματώνονται με το σενάριο , που θα βασίζεται σε αληθινές ιστορίες ανθρώπων και θα στέλνουν τα δικά τους αισιόδοξα μηνύματα .

Στο πρώτο γύρισμα συμμετέχουν τρία απ΄τα πιο δυνατά συγκροτήματα στο είδος τους , το δημοτικό , το νησιώτικο και το ρεμπέτικο καθώς και κορυφαία εταιρεία μουσικής κάλυψης , που κι εκείνοι
απ΄τη μεριά τους στέλνουν τα δικά τους μηνύματα αισιοδοξίας για την εποχή που όλοι βιώνουμε ! 

Πολλές οι πληροφορίες που θα πάρουμε απ΄την εκπομπή ,
που αφορούν στο μενού και στη διακόσμηση , υποστηρίζοντας Ελληνικά προιόντα, Έλληνες παραγωγούς και Ελληνικές επιχειρήσεις !

Η Sigma Dream Team - η τεχνική ομάδα της Sigma  αυξάνεται ταχύτατα σε αριθμό με νέους ταλαντούχους συνεργάτες - κινηματογραφιστές , για την κάλυψη των αναγκών των γυρισμάτων της εκπομπής .
Η ταλαντούχα νέα ομάδα , έπειτα απ΄το δυνατό δοκιμαστικό γύρισμα του πιλότου, απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να προσφέρει στο κοινό την καλύτερη εικόνα και ήχο , ιδρώνοντας τη φανέλα στο βωμό της σωστής πληροφόρησης και της σωστής κινηματογράφησης  .

Τίτλος της εκπομπής 

ΟΛΑ  ΚΑΛΑ 

και 

Moto της εκπομπής 

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΥΡΙΟ !!!

Το 2022 μας έρχεται με το μήνυμα του ...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ...

Η συνέχεια στις οθόνες μας το 2022 , γιατί όλοι μας αξίζουμε τα καλύτερα   ... 

Μείνετε συντονισμένοι ...
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα γυρίσματα για το νέο reality επιβίωσης στην κοινωνία του 2021 με όλα τα προβλήματα που φέρει η εποχή και λύσεις αυτών συνεχίζονται με πρώτο θέμα τον γάμο ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION