Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Η Sigma Group δημιουργεί τον πιλότο της νέας εκπομπής reality " ΟΛΑ ΚΑΛΑ " !

 

Με πολύ χαρά και μεγάλη αισιοδοξία προετοιμάζονται τα γυρίσματα της νέας εκπομπής reality της Sigma , post production 2022 .
Η νέα εκπομπή αποσκοπεί στην εύρεση λύσεων για την επόμενη ημέρα της πανδημίας σε πολύ σημαντικά θέματα που έχει πλήξει ο Covid 19 .
Η εκπομπή παρακολουθεί και καταγράφει αληθινά γεγονότα και ιστορίες ανθρώπων και σπιτικών της διπλανής πόρτας  και ταυτόχρονα συμβουλεύει , ώστε τίποτα να μην εμποδίσει τον απλό καθημερινό άνθρωπο απ΄το να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα .
Το γύρισμα της εκπομπής που θα γίνει στις 26 Ιουνίου 2021 στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας , αφορά στο αφιέρωμα στο γάμο και στο πως μπορεί να σταθεί μέσα στις όποιες δυσκολίες ένα ρομαντικό event μέσα στην πανδημία . Πρόκειται  για πραγματικό event που στήνεται με οικεία πρόσωπα της παραγωγής , με σκοπό να μπορεί να κινηματογραφηθεί πλήρως και να αποτυπώσει συναισθήματα και σκέψεις . 
 
Με χαρά καλωσορίζει η Sigma τα νέα της μέλη , beauty tenders , τεχνικούς , ηθοποιούς , συντελεστές και σκηνογράφους , που θα επιμεληθούν αφιλοκερδώς όλη την εκδήλωση και θα βοηθήσουν στη σύνθεση μιας εκπομπής που αποσκοπεί στην ανάταση της ψυχολογίας των ανθρώπων και στην προσωπική μας ανέλιξη μέσα απ΄όλες τις δυσκολίες που έχουν προκύψει . Αυτή ομάδα που προκύπτει μέσα απ΄τις νέες ανάγκες γυρισμάτων , έρχεται να συμπληρώσει τη μικρή   οικογενειακή  ομάδα  της  Sigma κι ευχόμαστε μακροημέρευση και καλή συνεργασία . Σε ρόλο έκπληξη θα εμφανιστούν ταλαντούχοι ηθοποιοί που σεναριακά θα υποδυθούν τους σερβιτόρους που είναι φίλοι του ζευγαριού και δίνουν συμβουλή στο κάθε ζευγάρι , να ακουμπάει πάνω στους φίλους του , για να μειώσει τα έξοδα του .

Η πρώτη εκπομπή ΟΛΑ ΚΑΛΑ θα έχει πολύ όμορφες εκπλήξεις για το κοινό της , καθώς θα καλυφθεί μουσικά από μεγάλη εταιρεία μουσικών καλύψεων , τρία μουσικά συγκροτήματα διαφορετικών μουσικών επιλογών και μια guest έκπληξη μαγειρικής κάτω απ΄την καθοδήγηση εξειδικευμένης chef ,που θα καθοδηγήσει το κοινό στον πιο σωστό και οικονομικό τρόπο διοργάνωσης μπουφέ , βασισμένον μόνο σε Ελληνικά προιόντα , Έλληνες παραγωγούς κι Ελληνικές επιχειρήσεις . Το κοινό θα μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με τους συντελεστές της εκδήλωσης , ώστε να βρεί την ιδανική διέξοδο σ΄αυτό που θέλει να δημιουργήσει μέσα απ΄τον όποιο προυπολογισμό του . 

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας ο Κώστας Σπανομαρίδης κι ο Αλέξανδρος Βογιατζάκης . Την παραγωγή υπογράφει η Σοφία Στάμου . 

 Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους και σας ζητάμε να αγκαλιάσετε την εκπομπή μας και να προχωρήσουμε όλοι μαζί χέρι - χέρι στην επόμενη ημέρα ! 



  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Sigma Group δημιουργεί τον πιλότο της νέας εκπομπής reality " ΟΛΑ ΚΑΛΑ " ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION