Τρίτη 20 Απριλίου 2021

“Learn with me by the sea” ...

                                                                   

                                Lifetime Masterclass

με τον κορυφαίο ψυχολόγο και σύμβουλο καλλιτεχνών

Mr Robert Lewis

 

Artist's Counsellor

 

Ακόμα ένα αγαπημένο masterclass διοργανώνει η επιχείρηση θεατρικών και καλλιτεχνικών παραγωγών Stefanou Productions, με τον γνωστό ψυχολόγο και σύμβουλο καλλιτεχνών Mr Robert Lewis του κορυφαίου musical κολεγίου Arts Eds του Λονδινου (2002 -2012) και άλλων εξίσου εξαίρετων φορέων όπως το Academy of life and recorded arts ALRA (2003-2008) και το Mountview Drama College (200-2004).

 

Πρόκειται για έναν σπουδαίο επιστήμονα και ανθρωπιστή, με μεγάλη συνεισφορά στις τέχνες και τον πολιτισμό, βαθιά αγάπη για τους καλλιτέχνες, με παγκόσμια διδακτική πορεία και σεμινάρια θεραπευτικής και συμβουλευτικής από το Κάιρο στο Blue Lotus Center (2017 έως και σήμερα) έως την Ελλάδα που αγαπάει προσωπικά και θεωρεί δεύτερη πατρίδα του.

 

Το 1989 ξεκίνησε την ανθρωπιστική συνεισφορά του πηγαίνοντας τρεις φορές ως εθελοντής πολέμου στην Ρουμανία, κατά την διάρκεια της επανάστασης, για να συμβάλλει στην εκστρατεία απελευθέρωσης των παιδιών που είχαν πέσει θύματα πειραμάτων mind control από την κυβέρνηση του δικτάτορα Τσαουσέσκου. Από τότε έμαθε εις βάθος πόσο σοβαρές επιπτώσεις έχει μια λάθος εγκεφαλική καταγραφή σε όλη την πορεία του ανθρώπου και τι δύναμη έχουν οι λέξεις και τα ερεθίσματα, γνώσεις που χρησιμοποίησε εκ των υστέρων προς όφελος των ασθενών του.

 

Πλέον ίδρυσε την δική του πρωτοποριακή σχολή καλλιτεχνών δίπλα στη θάλασσα, με τον ποιητικό τίτλο “Learn with me by the sea”, εφαρμόζοντας έναν 100% καινοτόμο τρόπο διδασκαλίας που συνδυάζει όλες τις αισθήσεις, την γεύση την όραση την αφή και την ακοή.

 

Η θεατρική παραγωγός Μαρία Στεφάνου χαρακτηριστικά λέει:

 

Με το Robert Lewis γνωριστήκαμε το 2013 στην Αλόννησο. Αυτός με παρότρυνε να πάω στην σχολή που στηρίζει προσωπικά ο πασίγνωστος συνθέτης όλων των αγαπημένων musical Andrew Lloyd Webber. Εκεί άλλαξε η μάτια μου για την τέχνη και την προσέγγιση της. Για εμένα ο Ρόμπερτ είναι ένας διορατικός άνθρωπος και πλέον καλός φίλος που με βοήθησε να εμπιστευτώ τον εαυτό μου και το χάρισμα μου όταν ακόμα εγώ δεν είχα ιδέα ποια είναι αυτά καν. Πολύ συχνά μου λέει ότι, μόνο η τέχνη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο... Μια φράση που την ένιωθα και εγώ από παιδί. Γι' αυτό και εκπαιδεύοντας σωστά τους καλλιτέχνες είναι σαν να βάζουμε το λιθαράκι μας και εμείς... στην αλλαγή. ''

 

Το επαγγελματικό του απόρρητο προστατεύει τεράστια ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου που έλαβαν την καθοδήγηση και την συμβουλευτική του.

 

 

Θέματα που θα αναπτύξει

 

 

v  Καλλιτεχνικός προσανατολισμός.

v  Προετοιμασία ακροάσεων.

v  Διαχείριση συναισθημάτων και άγχους των καλλιτεχνών  πάνω στη σκηνή και κατά τη διάρκεια των προβών.

v  Μεγιστοποίηση απόδοσης.

v  Πως να εμπιστευόμαστε την έμπνευση μας και πως να βρούμε την ταυτότητα μας ως καλλιτέχνες.

v  Channeling συναισθημάτων μέσω της τέχνης.

 

Αυτά και πολλά, πολλά θέματα ακόμα μέσα από την πολυετή πορεία και πείρα του.

 

 

                             INFO 

 

Ημέρα

Σάββατο 24 Απριλίου


Ώρα :  8 μμ


Βεβαίωση Συμμετοχής


Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής, υπογεγραμμένο από την ίδιο κύριο Robert Lewis και υπεύθυνη διεξαγωγής κα Μαρία Στεφάνου.

 

Κόστος συμμετοχής

45€ + ΦΠΑ

 

Κατάθεση Ποσού

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ : GR37 0172 2280 0052 2810 2005 898

Δικαιούχος:  Maria Stefanou

 

Επικοινωνία

Περαιτέρω  πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος στο 6975672712

 

Links

 

Facebook

https://www.facebook.com/mariastefanouproduction/

 

Instagram stefanou_maria

 

YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCzyuBl4sNWR8JVx-i_Kqocw


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: “Learn with me by the sea” ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION