Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα ...

 ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ 2020 – 2021»

εξαιτίας της απαγόρευσης λειτουργίας χώρων διενέργειας συνεδριακών εκδηλώσεων στο σύνολο της Επικράτειας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας

Πειραιάς, 8 /3/2021

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης αναβάλλεται η τελετή της 13ης Απονομής των Βραβείων «Προσωπικότητες 2020-2021», η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 29 Μαρτίου και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά. (ΕΒΕΠ)

Η απόφαση αυτή ελήφθη για λόγους ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία και σεβασμού των προληπτικών μέτρων δημόσιας υγείας έναντι του Κορονοϊού COVID 19, και ιδιαίτερα λόγω της Υπουργικής Απόφασης 726/8-3-2020 σύμφωνα με την οποία επιβάλλεται «προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας χώρων διενέργειας συνεδριακών εκδηλώσεων στο σύνολο της Επικράτειας από 9.3.2020».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα και πάντοτε σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στο μέτωπο της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ζητάμε την κατανόηση όλων όσοι εμπλέκονται και συμμετέχουν στην εκδήλωση μας.

Εκ μέρους της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης

Ο Γενικός Διευθυντής

Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης . Διοικητικό Στέλεχος Παν/μίου Αθηνών

Το Γραφείο Τύπου

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων E-mail:/ info@korfiatika.gr / press@korfiatika.gr


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION