Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Κοντά στο Action In Greece , η Στέλλα Δαπέργολα και το topconcept.gr !

Με μεγάλη μας χαρά , σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Sigma Media Group,του Action In Greece και της δράσης Α-Ω , με το περιοδικό topconcept.gr και την εξαιρετική δημοσιογράφο κυρία Στέλλα Δαπέργολα  .

Λίγα λόγια για το topconcept.gr 

                             http://topconcept.gr/

Το μηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό TOP CΟNCEPT  , είναι αποτέλεσμα δουλειάς μιας ομάδας καταξιωμένων δημοσιογράφων και συνεργατών του χώρου. Κυκλοφορεί και σε έντυπη μορφή σε επιλεγμένα σημεία κι έχει posts και αφιερώματα  στους τομείς ΟΜΟΡΦΙΑ – ΜΟΔΑ – ΓΕΥΣΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ καθώς και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Επίσης, αφιερώματα σε ΓΑΜΟ – ΒΑΦΤΙΣΗ – ΣΠΙΤΙ και φυσικά, ΣΧΕΣΕΙΣ.

Αποστέλλεται σε περίπου 32.000 παραλήπτες ηλεκτρονικών διευθύνσεων, επαγγελματίες όλων των χώρων και ιδιώτες με στοχευμένα κριτήρια.

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε δωρεάν, πρέπει να στείλετε το προϊόν/πρότασή σας, μαζί με φωτογραφία και Δ.Τ στο info@topconcept.gr .

Σε περίπτωση που προτιμάτε διαφημιστική καταχώρηση, επικοινωνήστε με το παραπάνω e-mail  για να σας αποσταλούν σχετικές, αναλυτικές και οπωσδήποτε οικονομικά συμφέρουσες προτάσεις. 


Λίγα λόγια τη Στέλλα Δαπέργολα

Η Στέλλα Δαπέργολα είναι εξαιρετική δημοσιογράφος, επιμελήτρια βιβλίων και εκδόσεων και κλείνει φέτος 48 χρόνια επαγγελματικής διακεκριμένης πορείας - από το 1973 - απ΄τα φοιτητικά της κιόλας χρόνια . Έχει τρία πτυχία και μια επιτυχημένη οικογενειακή ζωή αφού είναι μητέρα δύο παιδιών κι έχει τρία εγγόνια . Από το 1991, διατηρεί - με μεγάλη επιτυχία - διευθυντικές θέσεις σε περιοδικά, γυναικεία και σπιτιού: «Σπίτι & Ποιότητα Ζωής», Παντρεύομαι», «Rouge» κ.ά.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ http://topconcept.gr/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΔΑΠΕΡΓΟΛΑ 


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κοντά στο Action In Greece , η Στέλλα Δαπέργολα και το topconcept.gr ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION