Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Ας δούμε με αισιοδοξία την επόμενη ημέρα , μέσα απ΄την νέα reality εκπομπή που ετοιμάζει η Sigma Productions !


Οι δυσκολίες  των καιρών και οι εξελίξεις της πανδημίας δυστυχώς επέφεραν στις Ελληνικές οικογένειες και στις Ελληνικές επιχειρήσεις προβλήματα που μοιάζουν άλυτα .
Οι ιστορίες της διπλανής πόρτας απ΄όλους αυτούς τους ανθρώπους που παλεύουν με την καθημερινότητα σε κάθε τομέα της ζωής τους είναι το νέο θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί η Sigma Productions διεξοδικά την ερχόμενη σεζόν , με την λήξη της καραντίνας .

Η  νέα reality εκπομπή της Sigma Productions που ξεκινάει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι διοργανώνεται απ΄την παραγωγό Σοφία Στάμου ,  με σκοπό μόνο να φέρει καλά μηνύματα , γεμάτα αισιοδοξία !

Μέσα από αληθινές ιστορίες - όπου θα μας ταξιδεύουν επαγγελματίες ηθοποιοί , σε διάφορους "ιδιαίτερους ρόλους" με την αβρή μαεστρία της υποκριτικής τέχνης, που όλα  καταφέρνει να τα μεταφέρει  καλύτερα  αλλά και δικοί μας άνθρωποι της διπλανής πόρτας , που θα μοιραστούν μαζί μας τις ιστορίες τους  -  θα τα δούμε όλα με άλλο μάτι ! 

Γιατί αύριο όλα " ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ " !

Μείνετε συντονισμένοι με το γραφείο τύπου της Sigma ...




  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ας δούμε με αισιοδοξία την επόμενη ημέρα , μέσα απ΄την νέα reality εκπομπή που ετοιμάζει η Sigma Productions ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION