Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

V-Sag & Shaya - Stranger EP ! Μια νέα πρόταση για τα Ελληνικά δεδομένα ...

21.01.21 από την Swift Records
"Η εκρηκτική Shaya επιστρέφει εντελώς διαφορετική με ένα ανατρεπτικό και πάρα πολύ όμορφο τραγούδι το “Stranger” EP με την μουσική ταυτότητα του V-Sag, και σε στίχους Christopher Wortley & Shaya. 
Μια νέα πρόταση για τα Ελληνικά δεδομένα...

Η κυκλοφορία αναμένεται με το relaunch της θρυλικής δισκογραφικής εταιρίας Swift Records, συνοδευόμενη με ρεμιξ από τον παγκόσμια επιτυχημένο μουσικο παραγωγό, DJ και ιδιοκτήτη της, G.Pal, όπου έχει εμφανίστεί και συνεργαστεί με παραγωγούς και εταιρίες όπως οι Deep Dish, Global Underground και Yoshitoshi τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο V-Sag είναι γνωστός μουσικός παραγωγός εντός και εκτός συνόρων, μάλιστα μία πρόσφατη επιτυχία του είναι το “Lonely” όπου ξεπέρασε τα 3 εκατομμυρια views σε λιγότερο από 3 μήνες στο Youtube και σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Το βίντεο κλίπ είναι πρωτότυπο, πρωτοποριακό, έχει μαγνητοσκοπηθεί αποκλειστικά σε iPhone, (την τράβηξε μάλιστα με το κινητό της τηλέφωνο ο γιός της, ο Ιάσωνας, και κάτι αντίστοιχο στην χώρα μας γίνεται για πρώτη φορά) σε καθηλώνει με την άκρως ανατρεπτική εμφάνιση της Shaya, σε συνδυασμό με την υπέροχη ιστορία που διηγούνται οι στίχοι του τραγουδιού. Με την σκηνοθεσία, επεξεργασία και σχεδιασμό αποκλειστικά από τον V-Sag και την Shaya, η μελωδία σε συνδυασμό με το επιβλητικό βίντεο κλίπ θα σας εντυπωσιάσει και θα το λατρέψετε... Απολαύστε το...



Το Stranger EP είναι διαθέσιμο σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες από τις 21/01/21, στο YouTube σε ανάλυση 4Κ, σε ήχο που αγγίζε τον αναλογικό στo TIDAL Master, καθώς και σε συλλεκτικό βινύλιο το επερχόμενο διάστημα. 

Get Connected with Swift Records

Directed and edited by V-Sag
Shot on iPhone by Shaya
Photography, Styling by Shaya
Camera Assistance by Jason Papantoni
Music by V-Sag & Shaya
Lyrics by Shaya Hansen & Christopher Wortley 
Arranged, Produced & Mixed by V-Sag
Mastered by G.Pal @ Utopia Music Conception
Follow us on your social media

V-Sag 

Shaya 

G.Pal
https://www.gpalmusic.com 

SwiftRecords
https://www.instagram.com/swiftrecord

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: V-Sag & Shaya - Stranger EP ! Μια νέα πρόταση για τα Ελληνικά δεδομένα ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION