Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Πάντα κοντά σας εδώ και 20 χρόνια σταθερά για να στηρίζουμε τα θέλω και τις επιθυμίες σας ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

                                                        ΚΙΝΕΤΤΑ  ΑΤΤΙΚΗΣ 

 Οι σκέψεις σας, οι προβληματισμοί σας και το άγχος σας για το αύριο είναι πια έντονα ορατά - μέσα απ΄την καθημερινή μας επικοινωνία είτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Sigma Media Group , είτε στο e-mail μας .
Όπως πάντα , στόχος μας είναι να σας κρατάμε ενήμερους με συμβουλές  κάθε είδους και στήριξη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο .

 Σας προβληματίζουν οι καταστάσεις στην Αμερική ... Απ΄τα μέσα  του 2020 έχετε ξεκινήσει να μας ρωτάτε γι΄ αυτή τη χώρα και τις πολιτικές εξελίξεις της .

Σας προβληματίζουν οι κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας και συνεχώς μας ζητάτε να αφιερώσουμε θέματα στο μέλλον της Ελλάδας .

Κι εμείς οφείλουμε να είμαστε δίπλα σας και πάλι και να σας προετοιμάσουμε για τις Παγκόσμιες εξελίξεις , κάνοντας μια έρευνα για  το μέλλον και του τι μας επιφυλάσσει  ...

Κατά την έρευνα μας προέκυψε μια σημαντική εκπρόσωπος της επιστήμης της Αστρολογίας στην Ελλάδα , η κυρία Αθηναίς Πέτρου.Μια σπουδαία προσωπικότητα και μια ευγενική παρουσία , η κυρία Πέτρου μας άνοιξε την αγκαλιά της και μας μετάδωσε τις γνώσεις της ...

Έρχεται ... Μείνετε συντονισμένοι ! 

 Η εξαιρετική Αθηναίδα Πέτρου μας αποκαλύπτεται ...

Κάποιοι το είπαν ταλέντο, κάποιοι εσωτερική δύναμη κάποιοι άλλοι χάρισμα, εγώ προτιμώ την λέξη δώρο. Η έντονη δυναμική μου στην χαρτομαντεία ξεκίνησε σε πολύ νεαρή ηλικία παρακολουθώντας την θεία μου να απλώνει την παραδοσιακή τράπουλα της Προύσας και ειλικρινά δεν φανταζόμουν ότι λίγα χρόνια μετά θα μπορούσα να κάθομαι απέναντι της και να διαβάζω εγώ την μέθοδο σε εκείνη! 
Η επαγγελματική μου ενασχόληση ξεκίνησε πριν 20 χρόνια ενώ πριν μια 10ετια περίπου ήρθε στην ζωή μου και η αστρολογία! Τόσο η συμβατική όσο και η διαισθητική. Ένας νέος ονειρεμένος κόσμος αποκαλύψεων …που ίσως πολλοί δεν το γνωρίζεται αλλά δεν προβλέπει μόνο το μέλλον αλλά αναλύει και ανακαλύπτει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν. Στο ενδιάμεσο η διαρκής ανησυχία μου για τις ανθρώπινες δυνατότητες με οδήγησε να πάρω το δίπλωμα μου ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Ήταν η αρχή μια νέας παράλληλης διαδρομής  που θα με οδηγούσε πιο βαθιά και διεισδυτικά μέσα στο ανθρώπινο μυαλό. Κάθε χάρισμα μου ήθελα συνεχώς να επεκτείνετε από καθαρά προσωπική μου ανάγκη. 
Ακολούθησε το Ρείκι και το Life Coaching. Όλη μου η μελέτη δεν θα μπορούσε παρά να με καθοδηγήσει στις κλειστές ,τις μυστικές ή πιο σωστά τις μη ανιχνεύσιμες δυνάμεις του ανθρώπινου νου τις οποίες όλοι έχουμε αλλά δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε … Μέσα από την έντονη πίστη και θρησκευτικότητα μου κατάλαβα πως τεχνικές όπως Ο Νόμος της Έλξης, μέθοδοι θεραπείας και αυτοβελτίωσης όπως το Ρείκι μπορούν να λειτουργήσουν μέσα από την δική μας πίστη και μέσω των δικών μας συμβολισμών. 
Κάθε μέθοδος λοιπόν  αποφάσισα με απόλυτο σεβασμό να προσαρμοστεί στα δεδομένα της πίστης μου, πιστεύοντας ακράδαντα μετά την μελέτη μου πως βασίζονται στις αρχές, τις διαυγεις εκείνες αρχές της αγνότητας των προθέσεων,της αγάπης για τον κόσμο, για το διπλανό μας, για το εαυτό μας. Τα »δώρα» δίνονται σε εκείνους που μπορούν να τα δεχτούν και σε εκείνους που αναζητούν και δεν ζητούν απλά! Στους ταπεινούς και όχι στους αλαζόνες. Στους άδολους και σε εκείνους με ανοιχτή ψυχή και πνεύμα! Μέσα σε μια κοινωνία θορύβου, ανταγωνισμού, μισαλλοδοξίας χάσαμε κάθε επαφή με το σύμπαν. Χάσαμε την δύναμη του ανώτερου εαυτού μου και αρκεστήκαμε άθελα μας να εγκλωβιστούμε στο επίπεδο του κατώτερου νου μας. Είναι αυτό ακριβώς που με κάνει περήφανη! 
Ότι μπορώ να σας δείξω το δρόμο να ενωθείτε με το σύμπαν, με την θεϊκή σας υπόσταση ξανά και να επιτύχετε αυτά που επιθυμείτε…έχετε την δύναμη …τι χρειάζεστε; Έναν οδηγό! Για αυτό είμαι πραγματικά ευτυχής που βρίσκεστε εδώ!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟΣ FM 94,2

Κάτοχος διπλωμάτων : Psychic Counsellor,Astrologer, Intuitive Astrologer ,Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ,Μaster Reiki,Life Coaching ,TOSL method founder

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πάντα κοντά σας εδώ και 20 χρόνια σταθερά για να στηρίζουμε τα θέλω και τις επιθυμίες σας ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION