Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Α-Ω : Αφιέρωμα σε πρότυπα Ελληνικά προιόντα ! Ευάγγελος Γρίβας : Την ύψιστη ποιότητα την επιτυγχάνουμε μέσα από την τήρηση των προτύπων HACCP ακολουθώντας όλους τους κανόνες των υγειονομικών διατάξεων !


N'delia

Α-Ω :  Ερευνώντας , μελετώντας , δοκιμάζοντας , ταξιδεύοντας …

Το Α-Ω αποτελεί την σημαντικότερη πηγή γνώσης για τη Γαστρονομία και τις πτυχές της σε όλη την Ελλάδα.

Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας βροντοφωνάζει μέσα απ΄τις πεντανόστιμες σελίδες του ότι σ΄αυτή τη χώρα η γεύση,η σωστή διατροφή,η έμπνευση και η εξέλιξη είναι οι πρωταγωνιστές στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης!


Γνωριμία με τα εξαιρετικά προιόντα  N'delia στο πρότυπο εργαστήριο που κατασκευάζονται στο Μαρούσι 

Η ΙΔΕΑ 

Ευάγγελος Γρίβας : Ξεκινήσαμε την παραγωγή των προϊόντων αρχικά για ιδία κατανάλωση στο σπίτι μας , μιας και θέλαμε να έχουμε έτοιμα snack χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά καθώς και υψηλής διατροφικής αξίας.Στη συνέχεια δοκιμάζοντας φίλοι και γνωστοί μας ενθάρρυναν οτι κάτι αντίστοιχα ποιοτικό δεν έβρισκαν στην αγορά. ΄Ετσι σε μια περίοδο αναζήτησης για το μέλλον είπαμε να το κάνουμε επαγγελματικά.

                                                                                                                                         ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ευάγγελος Γρίβας : Τα προιόντα μας για το κοινό είναι  
  • Μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη και πρόσθετα
  • Παστέλι Μελάτο
  • Μπισκοτοκουλουρα 
  • Μωσαικο με χαλβά και μαύρη σοκολάτα

Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΟΧΗ

Ευάγγελος Γρίβας :  Η εποχή αυτή  είναι κυρίως τους μήνες  Φεβρουάριο έως και  Μάιο - δηλαδή την  περίοδο νηστείας και προετοιμασίας για το καλοκαίρι καθώς και τους μήνες Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο ,που είναι η νηστεία των Χριστουγέννων. 
H ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 

Ευάγγελος Γρίβας : Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση!

Ευάγγελος Γρίβας : Την ύψιστη ποιότητα την επιτυγχάνουμε μέσα από την τήρηση των προτυπων HACCP ακολουθόντας όλους τους κανόνες των υγειονομικών διατάξεων.Ετσι έχουμε σταθερούς προμηθευτές που διαθέτουν πιστοποιήσεις ISO και είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των Α υλών που χρησιμοποιούμε.

N'delia

Τηλέφωνο : 21 0612 3631
                                                       Διονύσου 24 , Μαρούσι

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Δημοσιογραφική ομάδα 

Α-Ω 

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας

Action In Greece

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Α-Ω : Αφιέρωμα σε πρότυπα Ελληνικά προιόντα ! Ευάγγελος Γρίβας : Την ύψιστη ποιότητα την επιτυγχάνουμε μέσα από την τήρηση των προτύπων HACCP ακολουθώντας όλους τους κανόνες των υγειονομικών διατάξεων ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION