Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Α-Ω : Αφιέρωμα στα καλύτερα Ελληνικά προιόντα #Nectar Eleias Γιώργος Τσούτας : "Αδιαπραγμάτευτη αρχή τής ύπαρξης και της ανάπτυξής μας είναι να μη χρησιμοποιούμε φυτοφάρμακα και χημικά σκευάσματα, ενώ σε όλα τα στάδια παραγωγής προϊόντων μας,χρησιμοποιούμε μεθόδους απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον. "

Α-Ω :  Ερευνώντας , μελετώντας , δοκιμάζοντας , ταξιδεύοντας ...

  


Το Α-Ω αποτελεί την σημαντικότερη πηγή γνώσης για τη Γαστρονομία και τις πτυχές της σε όλη την Ελλάδα.

Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας βροντοφωνάζει μέσα απ΄τις πεντανόστιμες σελίδες του ότι σ΄αυτή τη χώρα η γεύση,η σωστή διατροφή,η έμπνευση και η εξέλιξη είναι οι πρωταγωνιστές  στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης!
 

Γνωριμία με το Ελαιόλαδο Nectar Eleias

Όταν συναντήσαμε τον Γιώργο Τσούτα και μας σύστησε το προιόν του  , αμέσως καταλάβαμε τι σημαίνει αγάπη για την παραγωγή και την Ελληνική φύση.Ο Γιώργος μας μίλησε για το κτήμα, για την οικογένεια,για τα σχέδια,για τα στάδια παραγωγής πάντα χαμογελαστός και γεμάτος αυτοπεποίθηση! 

Γιατί ξέρει τι παράγει ...

Κι εμείς το δοκιμάσαμε και το προτείνουμε ...

Γιώργος Τσούτας : Όταν ξεκινήσαμε σκεφτόμασταν μόνο το κτήμα, αργότερα όσο περνούσαν τα χρόνια και μεγαλώναμε μέσα στους Ελαιώνες τα πράγματα άλλαζαν συνεχώς.Έπρεπε να αναδείξουμε το Ελαιόλαδο μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες για να συμβάλουμε με την ποιότητα μας σαν παραγωγοί,σε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. 

Α-Ω : Είναι κοντά σας η οικογένεια σας στην επιχείρηση και δουλεύετε  όλοι μαζί ; Πως εξασφαλίζεται  η ύψιστη ποιότητα του ελαιόλαδου;

 Γιώργος Τσούτας : Εμείς η ομάδα του Nectar Eleias είμαστε αγρότες και παραγωγοί Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου και Βιολογικού Ελαιόλαδου. Συμμετέχουμε προσωπικά σε όλη την παραγωγική διαδικασία, από την καλλιέργεια έως και τη συσκευασία. Για εμάς είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιβλέπουμε όλα τα στάδια τής παραγωγής, αφού με τη  συμμετοχή μας εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων. Αδιαπραγμάτευτη αρχή τής ύπαρξης και τής ανάπτυξής μας είναι να μη χρησιμοποιούμε φυτοφάρμακα και χημικά σκευάσματα, ενώ σε όλα τα στάδια παραγωγής προϊόντων μας χρησιμοποιούμε μεθόδους απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον. Εφαρμόζεται πιστοποιημένο σύστημα ολοκληρωμένηςδιαχείρισης ποιότητας ISO 22000:2005. Και περνά από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο παραγωγικής διαδικασίας.
ΣΤΗΝ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ  

Γιώργος Τσούτας : Το Λιομάζωμα γίνεται στα μέσα του φθινοπώρου τότε που ο καρπός της ελιάς είναι πράσινος, πριν αρχίσει να βάφεται μωβ, τότε που όλοι οι χυμοί, οι μυρωδιές και οι θρεπτικές ουσίες είναι στην κορύφωσή τους με χειρωνακτικές μεθόδους, το ανθρώπινο χέρι τινάζει το κλαδί, μαζεύει, καθαρίζει, προστατεύει τον καρπό για να΄ ναι καλό το ελαιόλαδο

Στο ελαιοτριβείο μεταφέρονται αμέσως οι χυμώδεις ελιές μέσα σε πλαστικά κιβώτια και την ίδια μέρα αρχίζει η ελαιοποίηση



NECTAR ELEIAS

Taxiarxies, Ilias Olympyas 

GREECE

Tel.+30 2152151902

Fax.+30 2152154769

Mob.+30 6981721607  / 6946901652

info@nectareleias.gr

Σήμα ποιότητας απ΄το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας 
Greek Top Gastronomy Awards


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Δημοσιογραφική ομάδα 

Α-Ω 

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας

Action In Greece









  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Α-Ω : Αφιέρωμα στα καλύτερα Ελληνικά προιόντα #Nectar Eleias Γιώργος Τσούτας : "Αδιαπραγμάτευτη αρχή τής ύπαρξης και της ανάπτυξής μας είναι να μη χρησιμοποιούμε φυτοφάρμακα και χημικά σκευάσματα, ενώ σε όλα τα στάδια παραγωγής προϊόντων μας,χρησιμοποιούμε μεθόδους απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον. " Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION