Τόνος Αλοννήσου, "Η Αλοννησιώτισσα"
Α-Ω : Ερευνώντας , μελετώντας , δοκιμάζοντας , ταξιδεύοντας ...
Το Α-Ω αποτελεί την σημαντικότερη πηγή γνώσης για τη Γαστρονομία και τις πτυχές της σε όλη την Ελλάδα.
Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας βροντοφωνάζει μέσα απ΄τις πεντανόστιμες σελίδες του ότι σ΄αυτή τη χώρα η γεύση,η σωστή διατροφή,η έμπνευση και η εξέλιξη είναι οι πρωταγωνιστές στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης!
Γνωριμία με τον Τόνο Η Αλοννησιώτισσα
Η οικογένεια ... Η παράδοση ... Το μεράκι ... Η εμπειρία ... Το όραμα ... Η Kική κι η Ανδρομάχη έχουν βάλει υψηλούς στόχους στην παραγωγή τους ... Ο τόνος Αλοννήσου παραμένει ένα ιδιαίτερο και πολύ θρεπτικό προιόν !
Κι εμείς το δοκιμάσαμε και το προτείνουμε ...
Α-Ω : Μιλήστε μας για το ξεκίνημα της παραγωγής ...
Ανδρομάχη Αναγνώστου : Στην Αλόννησο είναι το εργαστήριο μας όπου γίνεται η επεξεργασία και η τυποποίηση του τόνου.
Η παραγωγή ξεκίνησε από τη μητέρα μας Ευμορφία Καλογιάννη και τον πατέρα μας Νικόλαο Αναγνώστου γύρω στο 2005.Τώρα η εταιρεία συνεχίζεται από εμάς τις αδερφές Ανδρομάχη και Κική Αναγνώστου.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ
Ανδρομάχη Αναγνώστου : Το 2009 φτιάξαμε καινούργιες εγκαταστάσεις , λόγω αυξημένης ζήτησης του προιόντος μας. Το εργαστήριο επεξεργασίας και τυποποίησης τόνου Η ΑΛΟΝΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Η επωνυμία πλέον είναι ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ & ΚΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ο. Ε.
Κική Αναγνώστου : Στα 15 χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο τυποποίησης του τόνου - Alalunga είναι η ονομασία του - διατηρούμε αναλλοίωτη την παραδοσιακή συνταγή,που έχει κάνει μοναδικό τον τόνο μας σε γεύση και ποιότητα!
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Κική Αναγνώστου : Το άρτιο εξοπλισμένο εργαστήριο μας λειτουργεί διατηρώντας όλες τις προδιαγραφές και τους κανόνες υγιεινής. Η υψηλή ποιότητα εξασφαλίζεται από την ποιοτητα του ψαριού που είναι αλιευμενο σε Ελληνικά νερά.
Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Κική Αναγνώστου : Τα προιόντα μας είναι λευκός τόνος σε νερό, σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και σε ηλιέλαιο.
Η περίοδος παραγωγής είναι από Οκτώβριο μέχρι Απρίλιο. Το προιόν που παράγουμε είναι εποχιακό. Ο τόνος ξεκινάει να αλιεύεται από αρχές Ιουνίου.
ΠΟΙΟ ΑΠ΄ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠ΄ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ
Εργαστήριο παραγωγής – τυποποίησης τόνου Αλοννήσου
Αλόννησος 37005
t: 24240 66373
f: 24240 66373
e: alonissiotissa@yahoo.gr
Σήμα ποιότητας απ΄το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας
Greek Top Gastronomy Awards
Greek Top Gastronomy Awards
Επιμέλεια ρεπορτάζ : Δημοσιογραφική ομάδα
Α-Ω
Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας
Action In Greece
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου