Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Α-Ω : Αφιέρωμα στα καλύτερα Ελληνικά προιόντα #Αlonissiotissa Η Ανδρομάχη , η Κική Αναγνώστου κι η υπέροχη τους Αλοννησιώτισσα ... Ας γευτούμε τον τέλειο τόνο !!!

Τόνος Αλοννήσου, "Η Αλοννησιώτισσα" 

Α-Ω :  Ερευνώντας , μελετώντας , δοκιμάζοντας , ταξιδεύοντας ...

Το Α-Ω αποτελεί την σημαντικότερη πηγή γνώσης για τη Γαστρονομία και τις πτυχές της σε όλη την Ελλάδα.

Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας βροντοφωνάζει μέσα απ΄τις πεντανόστιμες σελίδες του ότι σ΄αυτή τη χώρα η γεύση,η σωστή διατροφή,η έμπνευση και η εξέλιξη είναι οι πρωταγωνιστές  στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης!

Γνωριμία με τον Τόνο  Η Αλοννησιώτισσα 

Η οικογένεια ... Η παράδοση ... Το μεράκι ... Η εμπειρία ... Το όραμα ... Η Kική κι η Ανδρομάχη έχουν βάλει υψηλούς στόχους στην παραγωγή τους ... Ο τόνος Αλοννήσου παραμένει ένα ιδιαίτερο και πολύ θρεπτικό προιόν !

Κι εμείς το δοκιμάσαμε και το προτείνουμε ...

Α-Ω : Μιλήστε μας για το ξεκίνημα της παραγωγής ... 

Ανδρομάχη Αναγνώστου : Στην Αλόννησο είναι το εργαστήριο μας όπου γίνεται η επεξεργασία και η τυποποίηση του τόνου. 
Η παραγωγή ξεκίνησε από τη μητέρα μας Ευμορφία Καλογιάννη  και τον πατέρα μας Νικόλαο Αναγνώστου  γύρω στο 2005.Τώρα η εταιρεία συνεχίζεται από εμάς τις αδερφές Ανδρομάχη και Κική Αναγνώστου. 

   Η ΕΞΕΛΙΞΗ
Ανδρομάχη Αναγνώστου : Το 2009 φτιάξαμε καινούργιες εγκαταστάσεις , λόγω αυξημένης ζήτησης του προιόντος μας.  Το εργαστήριο επεξεργασίας και τυποποίησης τόνου Η ΑΛΟΝΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Η επωνυμία πλέον είναι ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ & ΚΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ο. Ε. 

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Κική Αναγνώστου : Στα 15 χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο τυποποίησης του τόνου - Alalunga  είναι η ονομασία του - διατηρούμε αναλλοίωτη την παραδοσιακή συνταγή,που έχει κάνει μοναδικό τον τόνο μας σε γεύση και ποιότητα! 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Κική Αναγνώστου : Το άρτιο εξοπλισμένο εργαστήριο μας λειτουργεί διατηρώντας όλες τις προδιαγραφές και τους κανόνες υγιεινής.  Η υψηλή ποιότητα εξασφαλίζεται από την ποιοτητα του ψαριού που είναι αλιευμενο σε Ελληνικά νερά.


Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Κική Αναγνώστου : Τα προιόντα μας είναι λευκός τόνος  σε νερό, σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και σε ηλιέλαιο. 
Η περίοδος παραγωγής είναι από Οκτώβριο μέχρι Απρίλιο. Το προιόν που παράγουμε είναι εποχιακό. Ο τόνος ξεκινάει να αλιεύεται από αρχές Ιουνίου. 

ΠΟΙΟ ΑΠ΄ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠ΄ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ
Ανδρομάχη Αναγνώστου : Το προιόν που δε λείπει από το τραπέζι μας είναι ο λευκός τόνος σε ηλιέλαιο. 


Εργαστήριο παραγωγής – τυποποίησης τόνου Αλοννήσου

Αλόννησος 37005

t: 24240 66373

f: 24240 66373

e: alonissiotissa@yahoo.gr


Σήμα ποιότητας απ΄το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας 
Greek Top Gastronomy Awards

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Δημοσιογραφική ομάδα 

Α-Ω 

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας

Action In Greece

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Α-Ω : Αφιέρωμα στα καλύτερα Ελληνικά προιόντα #Αlonissiotissa Η Ανδρομάχη , η Κική Αναγνώστου κι η υπέροχη τους Αλοννησιώτισσα ... Ας γευτούμε τον τέλειο τόνο !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION