Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Η εγγύηση του ονόματος του διεθνή Λάκη Γαβαλά, των σπουδαίων συνεργατών του και της οικογένειας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ...

 

Ο Λάκης Γαβαλάς στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Με μεγάλη χαρά τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ του Ομίλου Ξυνή που αποτελούν σύμβολο επαγγελματικής επιτυχίας στην εκπαίδευση, ανακοινώνουν την συνεργασία τους με τον κορυφαίο σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά. Ο σημαντικός καλλιτέχνης και μία σπουδαία ομάδα καθηγητών που συστάθηκε και η οποία τον πλαισιώνει ξεκίνησαν αμέσως να διδάσκουν μέσω τηλεκατάρτισης σε αρκετούς νέους που έχουν εγγραφεί ήδη στο πλήρες και εμπεριστατωμένο πρόγραμμα σπουδών του τομέα.

Σχέδιο μόδας, styling, ιστορία της τέχνης και της ενδυμασίας, κοπτική, ραπτική, αισθητική, χρωματολογία και υφασματολογία είναι μόνο μερικά από τα μαθήματα που διδάσκονται όσοι φοιτούν στο τμήμα το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στη σύγχρονη αγορά εργασίας και τους καλύπτει τόσο από ιστορικής όσο και από πρακτικής πλευράς.

Ο κύκλος σπουδών θα διδάξει μεταξύ άλλων τους ανερχόμενους σχεδιαστές να σχεδιάζουν πατρόν ρούχων, αξεσουάρ και υποδημάτων, να μπορούν να αναλάβουν ρόλο στυλίστα σε επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις, να δημιουργούν προσωπικό book με όλες τις δημιουργίες για τους πελάτες τους, να αναβαθμίζουν την εικόνα των πελατών τους προσαρμόζοντας πάντα τις διεθνείς τάσεις μόδας στο στιλ και την προσωπικότητά τους, να έχουν γνώσεις αισθητικής, μακιγιάζ, hair styling, χρωμάτων, υφασμάτων, styling, ικανότητα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις και τα νέα προϊόντα στην κοσμετολογία, καθώς και για τις νέες τάσεις της μόδας.

Πέρα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, μόλις καταστεί δυνατό, στα πλαίσια της πρακτικής εφαρμογής του επαγγέλματος, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις του έμπειρου Λάκη Γαβαλά με τους μαθητές του σε σημαντικά ατελιέ, σπουδαίους μόδιστρους, επιδείξεις μόδας, τηλεοπτικά πλατό κλπ.

Η εγγύηση του ονόματος του διεθνή Λάκη Γαβαλά, των σπουδαίων συνεργατών του και της οικογένειας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ φέρνει τους απόφοιτους της ειδικότητας του τμήματος Σχεδίου Μόδας να είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να εργαστούν σε βιοτεχνίες ενδυμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε περιοδικά μόδας, σε οίκους ραπτικής, σε εταιρείες παραγωγών, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο, στο θέατρο, στο χώρο της διαφήμισης και της μουσικής βιομηχανίας αλλά και ως ελεύθεροι επαγγελματίες στον τομέα που επέλεξαν.

Για περισσότερες πληροφορίες:

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

· ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406 

iekalfa.gr


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η εγγύηση του ονόματος του διεθνή Λάκη Γαβαλά, των σπουδαίων συνεργατών του και της οικογένειας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION