Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ: Έπειτα από 40 χρόνια από την ίδρυση της Ακαδημίας, τα βραβεία επιστρέφουν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, απ’ όπου ξεκίνησαν. Είναι χαρά για όλους όσοι το διοργανώνουν και όσοι συμμετέχουν σε αυτό, γιατί ο κόσμος το αναμένει. Είναι ένας σημαντικός θεσμός που όπως δείχνει η ιστορία, μακροβιώνει!

 H Sigma Media Group καλωσορίζει την ταλαντούχα και ξεχωριστή Νικολέττα Καρρά,που φέτος παρουσιάζει τα Ελληνικά βραβεία τέχνης-έναν ιστορικό θεσμό ... σε λίγες ημέρες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά !

Ας δούμε από κοντά τη μεγάλη καλλιτέχνη κι ας αφουγκραστούμε τις σκέψεις,τους προβληματισμούς και τη διάθεση της ...


Sigma Press Office : Πώς προέκυψε η συνεργασία με την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης και η παρουσίαση ενός θεσμού όπως αυτός των Κορφιάτικων Βραβείων;

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ : Η συνεργασία αυτή ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μένα! Η γνωριμία με τον Πρόεδρο κ. Μουζακίτη έγινε στην παράσταση που συμμετείχα πριν από δύο χειμερινές σεζόν. Έπειτα, είχα την τιμή να βραβευτώ στην περσινή απονομή και φέτος ήρθε αυτή η τιμητική πρόταση να παρουσιάσω τα φετινά Θεατρικά Κορφιάτικα Βραβεία. Φυσικά δέχτηκα με μεγάλη χαρά!


Sigma Press Office : Τι σημαίνει βράβευση για έναν καλλιτέχνη;

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ : Σημαίνει ότι ο καλλιτέχνης έκανε κάτι πολύ καλά!!! Επειδή κι εγώ προσωπικά βραβεύτηκα πέρυσι, αισθάνθηκα ότι επιβραβεύτηκε ο κόπος μου. Κι αυτό είναι μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση!


Sigma Press Office :  Τα Κορφιάτικα Βραβεία αποτελούν κάθε χρόνο ένα γεγονός που αναμένει ο καλλιτεχνικός κόσμος. Φέτος, τι προβλέπει η διοργάνωση;

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ: Έπειτα από 40 χρόνια από την ίδρυση της Ακαδημίας, τα βραβεία επιστρέφουν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, απ’ όπου ξεκίνησαν. Είναι χαρά για όλους όσοι το διοργανώνουν και όσοι συμμετέχουν σε αυτό, γιατί ο κόσμος το αναμένει. Είναι ένας σημαντικός θεσμός που όπως δείχνει η ιστορία, μακροβιώνει! Φέτος φυσικά, θα πραγματοποιηθούν με μεγάλη προσοχή και θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας λόγω COVID-19.


Sigma Press Office : Εσείς ποια κατηγορία ξεχωρίζετε - αν ξεχωρίζετε - και γιατί;

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ: Κάθε βραβείο είναι ξεχωριστό και κάθε κατηγορία ομοίως. Ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Όλα τα βραβεία είναι ισάξια!Δεν μου είναι εύκολο να ξεχωρίσω κάποιο. Ένα βραβείο είναι πάντα τιμητικό και αποτελεί μια όμορφη επιβράβευση.


Sigma Press Office : Πώς κρίνετε τις νέες εξελίξεις στον τομέα του Πολιτισμού όπως έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα;

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ: Ο Πολιτισμός έχει πληγεί πολύ από όλη την ιστορία του COVID-19. Ίσως θα έπρεπε να δοθεί λίγο μεγαλύτερη σημασία από τους αρμόδιους στον τομέα του Πολιτισμού... Πολλοί καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Θα μπορούσαν να γίνονται περισσότερες εκδηλώσεις και παραστάσεις, πάντα με τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας. Προσπαθούμε όμως να είμαστε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι.


Sigma Press Office : Πώς νιώθετε για όσα βιώνουν οι Έλληνες ηθοποιοί / καλλιτέχνες σύμφωνα με την νέα υγειονομική πραγματικότητα σήμερα;

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ: Είναι από τα επαγγέλματα που δυστυχώς έχουν πληγεί πολύ. Όπως φυσικά και όλοι οι καλλιτέχνες, όχι μόνο οι ηθοποιοί. Το παρήγορο είναι πως γίνονται παραστάσεις, με τις όποιες συνθήκες. Ευχόμαστε όλοι και ελπίζουμε να επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση σύντομα, αν και η ανεργία στο δικό μας κλάδο είναι παραμένει μεγάλη...


Sigma Press Office : Τι εύχεστε στους υποψήφιους καλλιτέχνες των Βραβείων για τη φετινή απονομή;

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ: Αρχικά Υγεία, που είναι το πιο σημαντικό δώρο! Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους. Ακόμα και το γεγονός ότι είναι υποψήφιοι πάει να πει ότι έκαναν κάτι για το οποίο ξεχώρισαν. Συνεπώς, ακόμα κι αν δε λάβουν ένα βραβείο, θα πρέπει να είναι ευτυχείς για αυτή τους τη διάκριση.


Sigma Press Office : Κλείνοντας, ποιο είναι το δικό σας ελπιδοφόρο μήνυμα για την Τέχνη;

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ: Η Ζωή χωρίς την Τέχνη είναι άχρωμη! Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί μια ζωή χωρίς να υπάρχει Τέχνη. Ας κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε και ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μπορέσουμε να την κρατήσουμε ζωντανή και γενναία, μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες που την εμποδίζουν αυτή τη στιγμή να εξελιχθεί.


Ευχαριστούμε πολύ,Νικολέττα Καρρά για την συνέντευξη κι ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στους στόχους και τα οράματα σου καλλιτεχνικά και προσωπικά !

Καλή επιτυχία στην εκδήλωση ! Όλων τα βλέμματα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ...


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ: Έπειτα από 40 χρόνια από την ίδρυση της Ακαδημίας, τα βραβεία επιστρέφουν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, απ’ όπου ξεκίνησαν. Είναι χαρά για όλους όσοι το διοργανώνουν και όσοι συμμετέχουν σε αυτό, γιατί ο κόσμος το αναμένει. Είναι ένας σημαντικός θεσμός που όπως δείχνει η ιστορία, μακροβιώνει! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION