Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Μια ξεχωριστή παράσταση που περιμέναμε εναγωνίως κι αναμένουμε τη νέα ενημέρωση για το ανέβασμα της στο Θέατρο Παλλάς ...

           

Μια συγκλονιστική μουσική περιπέτεια πήρε θεατρική μορφή και μεταφέρθηκε στη σκηνή του Παλλάς με καινοτομίες στη σκηνογραφία, ολογράμματα, 3D graphics, ζωντανή ορχήστρα και χορογραφίες – για λίγες μόνο παραστάσεις καθώς η φετινή θεατρική σεζόν έληξε απότομα.
Μια κατάρα! Ένας οιωνός!

Ένα ανθρωποφάγο κήτος!
Ένα δαιμονικό, παράξενο παραμύθι-περιπέτεια ή ένα φιλοσοφικό εργαστήρι ιδεών;

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, σε συνεργασία με τον Γιάννη Κακλέα δημιούργησαν στο Παλλάς το αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας και πέμπτο πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο στην ιστορία της Ανθρωπότητας, τον «Moby Dick» του Χέρμαν Μέλβιλ.
Η φιλία, η ανθρώπινη μοίρα και η σχέση των ορίων του ανθρώπου επί της σκηνής του Θεάτρου Παλλάς-που πάντα ξέρει να πρωτοπορεί και να ανοίγει έναν δρόμο υπερπαραγωγών στην θεατρική Αθήνα.
Ευχόμαστε ολόψυχα,η παράσταση να πάρει ξανά σάρκα και οστά την επόμενη καλλιτεχνική σεζόν και να την απολαύσει το κοινό.
Πάρτε μια γεύση απ΄την Συνέντευξη Τύπου της παράστασης …

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του #Action_Sigma_Webtv


https://actionsigmawebtv.com.gr/xorigoi/


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μια ξεχωριστή παράσταση που περιμέναμε εναγωνίως κι αναμένουμε τη νέα ενημέρωση για το ανέβασμα της στο Θέατρο Παλλάς ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION