Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Με την κιθάρα του μέσω skype τραγούδησε στα παιδιά γεμίζοντάς τα, χαρά και αισιοδοξία...

Οι μέρες αυτές που διανύουμε είναι δύσκολες για όλους αλλά εξίσου δύσκολες για τα παιδιά του Συνδέσμου που παραμένουν στις στέγες υποστηριζόμενης Διαβίωσης 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.
Γι αυτόν, τον λόγο τον τελευταίο μήνα γνωστοί ηθοποιοί συγγραφείς και τραγουδιστές έχουν σταθεί στο πλευρό του Συνδέσμου προστασίας παιδιών και Αμεα και έχουν στηρίξει το έργο του, με τον δικό τους τρόπο, που δεν είναι άλλος από την ψυχαγωγία, προκειμένου τα παιδιά, να κοινωνικοποιούνται και να μην χάνουν την επαφή τους με την καθημερινότητα.
Την προσπάθεια αυτή στήριξε και ο γνωστός αγαπημένος τραγουδοποιός Γιώργος Παπαδόπουλος που είναι και ο ίδιος πατέρας.
Με την κιθάρα του μέσω skype τραγούδησε στα παιδιά γεμίζοντάς τα, χαρά και αισιοδοξία.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό. «Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας».

Τηλέφωνο και Διεύθυνση Συνδέσμου
Β. Μελά 1, Χολαργός 15562 Αττικής
Τηλ:210-6511432, 210-6518719
Fax: 210-6548174
Email: info@coveramea.gr
Web: http://www.coveramea.gr

Διεύθυνση επικοινωνίας Συνδέσμου
Μαργαρίτα Δρούτσα Τηλ: 6942065888 
Email: mdroutsa@gmail.com

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με την κιθάρα του μέσω skype τραγούδησε στα παιδιά γεμίζοντάς τα, χαρά και αισιοδοξία... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION