Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Τι μέλλει γενέσθαι;

Ένας ιός που δεν γνωρίζει σύνορα έκανε απροσδόκητα την εμφάνισή του καταργώντας βεβαιότητες, απειλώντας κεκτημένα, δοκιμάζοντας τις αντοχές μας σε όλα τα επίπεδα. Τα μέτρα έχουν αρχίσει σταδιακά να χαλαρώνουν, όμως η αγωνία για τη συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων είναι μεγάλη. Πώς θα βγει ένας επαγγελματίας όσο το δυνατόν πιο αλώβητος από αυτή την κρίση; Τι πρέπει ν’ αλλάξει και πώς να σχεδιάσει επιτυχώς ένα αποτελεσματικό πλάνο για το «τώρα» αλλά και την επόμενη μέρα;
H Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, κορυφαία life, business και executive coach, αφουγκραζόμενη τ’ αδιέξοδα πολλών επαγγελματιών, αποφάσισε τη διεξαγωγή ενός δωρεάν δεκαήμερου σεμιναρίου ειδικά σχεδιασμένου για επιχειρήσεις.
 SAVE THE DATE
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ
10 ημέρες δωρεάν online Business Coaching
Από τη Νο1 Coach ΔρΝάνσυ Μαλλέρου
25 Μαΐου – 3 Ιουνίου στις 10.30 -11.00 π.μ.
Εγγραφές στο: www.mallerou.com

Πώς πήρε την απόφαση για το συγκεκριμένο σεμινάριο; Η «Γκουρού της Ευτυχίας», όπως συχνά την αποκαλούν, σημειώνει: «Στη διάρκεια των μηνών που περάσαμε μέσα στις καινούριες συνθήκες μίλησα με χιλιάδες ανθρώπους και μου μεταφέρατε την αγωνία σας για την επόμενη μέρα στην επιχείρησή σας. Μου ζητήσατε λύσεις και καθοδήγηση για να ανταπεξέλθετε στα καινούρια αχαρτογράφητα νερά. Σας άκουσα και γι’ αυτό ετοίμασα ένα δωρεάν πρόγραμμα που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, γιατρούς, δικηγόρους, λογιστές, καθηγητές, καλλιτέχνες. Μπορεί να έχετε ήδη μια επιχείρηση που τρέχει, μπορεί να ξεκινάτε τώρα ή μπορεί να πρέπει να επαναπροσδιοριστείτε. Μπορεί να δουλεύετε online, ή να είστε ακόμη σε αναστολή. Δεν έχει σημασία αν είσαστε one man show ή αν έχετε 300 άτομα προσωπικό. Το training “Καλύτερα Γίνεται Στην Επιχείρησή μου” θα σας βοηθήσει σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε».
Δέκα μέρες, δέκα στοχευμένες θεματικές:
 • Νέα επιχειρηματική νοοτροπία
 • Πώς να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη σας στην επιχειρηματική σας κρίση
 • Επανασχεδιασμός του επιχειρησιακού σας μοντέλου
 • Νέα κανάλια πωλήσεων
 • Τιμολογιακή πολιτική
 • Μάρκετινγκ μετά τον COVID
 • Καινούριες εργασιακές συνθήκες
 • Το αποτύπωμα της αξία σας
 • Πώς να χτίσετε ανθεκτικότητα
 • Ένα καινούριο μυστικό όπλο
1.       
Τι θα κερδίσετε: 
 • Εργαλεία για την πνευματική και πρακτική σας επανεκκίνησή
 • Q & A – Δυνατότητα να θέσετε τα προσωπικά σας ερωτήματα
 • Έμπνευση και παρακίνηση
 • Καθημερινά  Φύλλα Ασκήσεων Επιχειρηματικής Επιβίωσης (ΦΑΕΕ)
·          
 Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ
Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις συνεργατικές στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το CoachU κι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Life Style Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuous Education.
Εξαιρετικά έμπειρη Coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της η Δρ. Μαλλέρου έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching. H «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη αποκαλούν τα ΜΜΕ, η «Εθνική Cheerleader» όπως την αποκαλούν οι πελάτες και οι fans της, ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία.
Ιδρυτικό μέλος και τέως Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της  Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation), ομιλήτρια του TEDx και Πρέσβειρα του Women Act. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται» και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!»
Έχει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών σαν στέλεχος Επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.
Εγγραφείτε στο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ  www.mallerou.com για περισσότερες πληροφορίες.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

 • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
 • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι μέλλει γενέσθαι; Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION