Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

«ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...»: Ηρώ Μουκίου : Ηθοποιός #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv !

Βρισκόμαστε σχεδόν στο τέλος της καραντίνας. Διανύσαμε το μεγαλύτερο τμήμα αυτής της ακίνητης και συγκεκριμένης διαδρομής. Τώρα περισσότερο από ποτέ – λένε οι ειδικοί- πρέπει να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις μας για το τέλος. Είδαμε ότι τα μέτρα αποδίδουν. Περάσαμε από όλα τα στάδια εγκλεισμού. Θυμός, οργή, αγωνία, φόβος. Λίγο ακόμα! Ας είναι σύμμαχός μας η υπομονή και κίνητρο μας τα θετικά αποτελέσματα της πορείας του ιού στη χώρα μας.
Δεν έχω συμβουλές να σας δώσω, για το τι μπορείτε να κάνετε μέσα στο σπίτι. Τα έχουν πει όλοι ,όλα! 
Άλλωστε πλέον ο καθένας έχει βρει τον τρόπο να ξοδεύει το χρόνο του μέσα στο σπίτι δημιουργικά. Θα μου πείτε, είδατε 100 ταινίες. Δείτε άλλες τόσες! Αλλάξατε θέση στα έπιπλα 30 φορές. Ξαναδοκιμάστε! Είναι καλή γυμναστική! Διαβάσατε 200 βιβλία! Τα βιβλία όμως είναι ανεξάντλητα. Μη χάνετε την επαφή σας με τον πολιτισμό! Λίγο ακόμα και φτάνουμε... Να ευχόμαστε να είναι κοντός ο συγκεκριμένος δρόμος! Και θα είναι, αν όλοι ακολουθήσουμε σωστά τις οδηγίες.
Στο τέλος θα βγούμε νικητές, χωρίς άλλες απώλειες, θα ωριμάσουμε, θα ανταμειφθούμε πνευματικά, ηθικά, κοινωνικά! Θα ξαναγκαλιαστούμε!
Α!!! Προσοχή! ΟΧΙ μετακινήσεις το Πάσχα!!! Ξέρουμε όλοι το γιατί!!!!
Εις το επανιδείν!


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...»: Ηρώ Μουκίου : Ηθοποιός #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION