Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

« ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... »: Πόπη Γιαννάκου : Συγγραφέας #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv

Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια διαφορετική μέρα, που θα έχουμε κατανοήσει τις αξίες της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού και τα παιδιά θα είναι πιο ώριμα, πιο δημιουργικά και συνειδητοποιημένα για τη ζωή και τα απρόοπτα που επιφυλάσσει σε όλους μας,χωρίς κοινωνικές διακρίσεις.
Σίγουρα θα ζήσουμε από εκεί και πέρα, σ’ ένα κόσμο διαφορετικό από πριν. Ελπίζω και εύχομαι να είναι καλύτερος!
Κορωνοϊός, αυτός ο αόρατος εχθρόςΤης Πόπης Γιαννάκου
Για κάποιους η απομόνωση στο σπίτι, μπορεί να γίνει μια δημιουργική περίοδος. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλω να στείλω σε μικρούς και μεγάλους. Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε όχι μόνο τους δικούς μας ανθρώπους καλύτερα, αφού θα περάσουμε πολλές μέρες μαζί, αλλά κυρίως τον ίδιο μας τον εαυτό. Να κοιτάξουμε μέσα μας. Να δούμε αν κάτι δεν έχουμε κάνει σωστά και τι μπορούμε να αλλάξουμε.Το να μείνουμε σπίτι μας, δεν είναι τιμωρία, ούτε ποινή.
Ας σκεφτούμε πόσος κόσμος λαχταράει να είχε μια κάμαρη να στεγαστεί. Μπροστά μας έχουμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι να βγούμε και να ευχαριστηθούμε τις ομορφιές αυτής της μοναδικής χώρας, στην οποία έχουμε την τύχη να ζούμε. Αρκεί να βγούμε σώοι και δυνατοί όλοι μας από αυτή τη δοκιμασία κι όλος ο καιρός για ανέμελες βόλτες είναι μπροστά μας.   
Γι’ αυτό τώρα, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ !Το ποίημα από το παραμύθι μου, μιλάει για τον Βασιλιά Κορωνοϊό που απειλεί την ανθρωπότητα, αλλά μικροί και μεγάλοι, ενωμένοι και ενημερωμένοι, καταφέρνουν στο τέλος να τον νικήσουν.Το παραμύθι με τίτλο «Κορωνοϊός, αυτός ο αόρατος εχθρός», σύντομα θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΚΑΝΕΛΑ.
         


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: « ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... »: Πόπη Γιαννάκου : Συγγραφέας #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION