Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

H 1η επαγγελματική εμπορική έκθεση αμιγώς γυναικείου ενδύματος «Eleven The Fashion Project vol. 2», στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου...Eleven – The Fashion Project: Μία έκθεση στην καρδιά της Αθήνας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 25 Ιανουαρίου έως και τις 27 Ιανουαρίου 2020 η 1η επαγγελματική εμπορική έκθεση αμιγώς γυναικείου ενδύματος «Eleven The Fashion Project vol. 2», στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου.
Μια ολοκληρωμένη και άρτια διοργάνωση υψηλής αισθητικής, όπου όλοι οι επαγγελματίες μπορούσαν να συναντήσουν συγκεντρωμένα πάνω από 120 κατασκευαστές και σχεδιαστές του χώρου της μόδας, να δουν τις νέες συλλογές για το καλοκαίρι του 2020 και να γνωρίσουν τις νέες τάσεις της μόδας.
Η Eleven The Fashion Project ανανεώνει το ραντεβού της για τον Ιούνιο του 2020, σε μία ακόμη μεγαλύτερη και αρτιότερη διοργάνωση, σε μία έκθεση στην καρδιά της Αθήνας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.eleven11.gr.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H 1η επαγγελματική εμπορική έκθεση αμιγώς γυναικείου ενδύματος «Eleven The Fashion Project vol. 2», στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION