Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Σχεδιασμένη από τον καταξιωμένο Βασίλη Ζούλια, η νέα σειρά συνδυάζει τη μοναδική κομψότητα και θηλυκότητα του σχεδιαστή με τον δυναμισμό και την ποιότητα της Forel...


Ο Βασίλης Ζούλιας σχεδιάζει για τη Forel τη σειρά“Forel by Vassilis Zoulias”


Το 2020 ξεκίνησε δυναμικά για τη Forel, με μια σημαντική νέα συνεργασία! Συμπληρώνοντας 35 χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο της μόδας, η Forel, πάντοτε πρωτοπόρος, εγκαινιάζει τη νέα σειρά “Forel by Vassilis Zoulias.”


Σχεδιασμένη από τον καταξιωμένο Βασίλη Ζούλια, η νέα σειρά συνδυάζει τη μοναδική κομψότητα και θηλυκότητα του σχεδιαστή με τον δυναμισμό και την ποιότητα της Forel. Με πρώτο σταθμό τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020, η ολοκληρωμένη σειρά ρούχων και αξεσουάρ θα βρίσκεται στα καταστήματα της Forel και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη τη χώρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forel Μάκης Χατζούλας δηλώνει σχετικά: «Η έναρξη της συνεργασίας μας με τον Βασίλη Ζούλια είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε έναν σημαντικό σταθμό της ιστορίας μας. 

Καταξιωμένος διεθνώς και ιδιαίτερα αγαπητός για το στυλ του, ο Βασίλης Ζούλιας ταιριάζει με τη φιλοσοφία της Forel που επενδύει στη διαχρονική κομψότητα. Είναι μια επιχειρηματική κίνηση υψηλής αξίας που είμαστε βέβαιοι πως θα γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τον χώρο της μόδας αλλά κυρίως για τις πελάτισσές μας».

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σχεδιασμένη από τον καταξιωμένο Βασίλη Ζούλια, η νέα σειρά συνδυάζει τη μοναδική κομψότητα και θηλυκότητα του σχεδιαστή με τον δυναμισμό και την ποιότητα της Forel... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION