Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Αυτή την εβδομάδα στη μεγάλη διαδικτυακή οικογένεια των εκπομπών του Action Sigma Webtv,ταξιδεύουμε μ΄ένα βιβλίο που μας συνεπήρε απ΄την πρώτη στιγμή ... Συγχαρητήρια στη Μάρα Χαρμαντά !

             
Αυτή την εβδομάδα,το Action Sigma Webtv υποδέχεται το χαρούμενο τριήμερο της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα μ΄ένα εξαιρετικό βιβλίο που διαβάσαμε και συστήνουμε ως μια επιλογή που έχει να σας προσφέρει τα καλύτερα! 
Πρόκειται για την "Γυναικεία γραφή" της Μάρας Χαρμαντά ! 
Όταν ο Ιταλός αρχισυντάκτης γνωστής εφημερίδας επιπλήττει τη ρεπόρτερ του, επειδή γράφει... γυναικεία σε κάποια κείμενα, εκείνη σπεύδει να υπερασπιστεί τη γραφή της... Μήπως την επηρέασαν όλες αυτές οι γυναικείες φιγούρες, που την περιστοιχίζουν από τη μικρή της ηλικία; 
Μήπως όσες γυναίκες σημάδεψαν αργότερα τη ζωή της; 
Το βιβλίο παρουσιάζει πολλές ιστορίες γυναικών, όπως τις έζησε η πρωταγωνίστρια του βιβλίου κι όπως τις περιέγραψαν οι ίδιες. Ένα συναρπαστικό ταξίδι σε διαφορετικές εποχές, διαφορετικές χώρες, διαφορετικές προσωπικότητες. 
Όλες οι ιστορίες που αναφέρονται στο βιβλίο είναι βασισμένες σε αληθινές αφηγήσεις γυναικών,με πολλά αυτο-βιογραφικά στοιχεία της συγγραφέως. 
Το πρωτότυπο στοιχείο που θα διαπιστώσει ο αναγνώστης είναι ότι με έναν έξυπνο τρόπο δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα της πρωταγωνίστριας κι εσκεμμένα όλοι οι τίτλοι των κεφαλαίων της "Γυναικείας γραφής" ... είναι γένους θηλυκού !

Απολαύστε!
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του #Action_Sigma_Webtv

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυτή την εβδομάδα στη μεγάλη διαδικτυακή οικογένεια των εκπομπών του Action Sigma Webtv,ταξιδεύουμε μ΄ένα βιβλίο που μας συνεπήρε απ΄την πρώτη στιγμή ... Συγχαρητήρια στη Μάρα Χαρμαντά ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION