Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Αυτήν την εβδομάδα η εκπομπή Action Sigma Webtv είναι αφιερωμένη στα Sigma Smart Kids ...

             
Αυτή την εβδομάδα το ACTION SIGMA WEBTV αφιερώνει την εκπομπή στα παιδιά. 
Στο πρώτο μέρος της εκπομπής μεταφερόμαστε στο Divani Caravel,στην ημερίδα του i-paidi.gr,που υπό την ηγεσία της Προέδρου κυρίας Μαριάννας Λαγουμίδη,μετέφερε πολύ σημαντικές πληροφίες για την διατροφική καθημερινότητα των παιδιών με ΔΕΠ-Υ.
Στη συνέχεια το i-paidi.gr μας ταξιδεύει στον κόσμο της παιδικής ψυχαγωγίας!
Μας μεταφέρει σε μία εκπληκτική παιδική παράσταση την ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ στο θέατρο Broadway,όπου μια ομάδα σημαντικών ηθοποιών και συντελεστών μας μεταφέρει στο παραμύθι αυτό με απίστευτα σκηνικά και κοστούμια και πολύ-πολύ-πολύ διάθεση! 
΄Ηρθε η ώρα να απολαύσετε ακόμη μια εκπομπή του ACTION SIGMA WEBTV.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του #Action_Sigma_Webtv



Η Νέα εποχή της τηλεόρασης ενημερώνει το κοινό με διάθεση να προσφέρει την πιο δυνατή ενημέρωση,με πρωταγωνιστές τα παιδιά με ΔΕΠ-Υ.

Το i-paidi έχει στόχο να βοηθήσει τα χιλιάδες παιδιά που γεννιούνται με ΔΕΠ-Υ ή που αποκτούν αργότερα, αυτή τη διαταραχή (περισσότερα από τα μισά παιδιά). Συγχρόνως έχει στόχο να βοηθάει τους χιλιάδες γονείς αυτών των παιδιών ηλικίας 1-12 ετών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.  Η κοινωνική προσφορά στη νέα γενιά είναι  το κίνητρό του i-paidi ΑΜΚΕ, που διοικείται πλέον από Διοικητικό Συμβούλιο εθελοντών!!!

Τα παιδιά αυτά έχουν δυσκολίες Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ) στην καθημερινή τους ζωή. Εμφανίζουν δε, μεγάλη απόκλιση ανάμεσα στις πραγματικές δυνατότητές τους και με αυτές που τελικά αξιοποιούν. Το Δίκτυο αυτό συμβάλλει στην ενημέρωση και στην ενδεικτική διάγνωση και διαχείριση του παιδιού ώστε  όχι απλά να τα καταφέρνει αλλά να θριαμβεύσει.
Το i-paidi είναι πρόκληση!To i-paidi στοχεύει να δώσει στους γονείς των παιδιών με ΔΕΠ-Υ άμεση βοήθεια, ενημέρωση και καθοδήγηση προκειμένου να βρίσκουν λύσεις και να νοιώθουν σιγουριά έχοντας πλάι τους έναν εξειδικευμένο φίλο.






Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυτήν την εβδομάδα η εκπομπή Action Sigma Webtv είναι αφιερωμένη στα Sigma Smart Kids ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION