Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Rendez-vous στο Ζάππειο !

BRIDAL FASHION WEEK ATHENS 2020

Rendez-vous στο Ζάππειο!


Στο κατώφλι μιας νέας δεκαετίας, η Bridal Fashion Week φιλοξενεί φέτος το έργο του Ανδρέα Αγγελιδάκη, « DEMOS Pink 2018» , στo πλαίσιo ενός διαλόγου σχετικά με το γάμο και πώς αυτός διαμορφώνεται στη νέα εποχή.
Αποδόμηση και αναδόμηση του θεσμού, νέες αξίες, νέες φόρμες, νέα δεδομένα!

Μαλακές κατασκευές που αναπαριστούν μαρμάρινα blocks, λειτουργούν ως απεριόριστες επαναρυθμιζόμενες θέσεις για ανθρώπινες συνευρέσεις. Το έργο αντιπροσωπεύει μια queer, ίσως εναλλακτική στη σημερινή πολιτιστική υπερβολή, μια πιο περιεκτική παρομοίωση με τα σκαλιά της Πνύκας στην αρχαία Αθήνα.

Ο επαναπροσδιορισμός του θεσμού του γάμου και της αξίας της συμβίωσης σήμερα, συγκρίνεται μεταφορικά με τις αλλεπάλληλες δυνατότητες επανασχηματισμού του οικοδομήματος μιας ιδεατής οικίας, μέσα από τα ερείπια.

Το αποτέλεσμα είναι ,ενδεχομένως, συνάρτηση της σύνθεσης του παζλ του καθενός: και μέσα από τα ασαφή όρια, ”κτίζεται” το προσωπικό οικοδόμημα της ευτυχίας, το οποίο πηγάζει από την ιδέα της ένωσης δύο ανθρώπων στη ζωή.

Στο Ζάππειο τον Ιανουάριο, με αυτό το concept και συνδυαζόμενοι οι σχεδιαστές με αυτό το εξαιρετικό έργο θα παρουσιάσουν τις νυφικές τους κολεξιόν, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Μιχάλη Πάντο και είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν όλες τις νύφες της επόμενης χρονιάς.
Δεκαεπτά σχεδιαστές, 250 outfits με νυφικά και ανδρικά, θα παρελάσουν μπροστά από 5000 ζευγάρια που θα επισκεφθούν τη Bridal Fashion Week – BFW2020, για να ενημερωθούν σχετικά με wedding trends.

Τη BFW2020, υποστηρίζει η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, η σχολή FREDDY MAKE UP STAGE, το ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ, o TSAKIRHS MALLAS και η ΜΙGATO.
Η Ελληνική μόδα και οι σχεδιαστικές υπογραφές της εξελίσσονται κάθε χρόνο, διεκδικώντας πλέον τη θέση που τους ταιριάζει στο εξωτερικό και παρουσιάζονται σε διεθνείς εκθέσεις και fashion weeks.

Η ΒFW συλλειτουργεί με τη BRIDAL EXPO, την έκθεση γάμου που φιλοξενεί τους 120 καλύτερους επαγγελματίες που ασχολούνται με την οργάνωση του γάμου και της βάπτισης, αρχίζοντας από το νυφικό και όλα τα απαραίτητα για την εκκλησία, μέχρι τη δεξίωση και το ταξίδι.
Το διαφημιστικό πρόγραμμα που υποστηρίζει τη διοργάνωση περιλαμβάνει 4 ραδιοφωνικούς σταθμούς, tv spot, έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά, direct mails, newsletters και προβολή στα Social media.

Aναμένονται πάνω από 10000 επισκέπτες.

Φωτογραφίες από τη συνάντηση των σχεδιαστών και των χορηγών Δευτέρα 16/12/2019 στο Eleon Loft στο www.papadakispress.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ασπασία Κόντου
Τηλ. 697 25 37 356

Τζένη Οικονόμου-Ρίζου
Τηλ. 694 43 06 706

Διοργάνωση Stalexpo

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Rendez-vous στο Ζάππειο ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION