Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

H Who is Who στην Ελλάδα στηρίζει αυτά τα Χριστούγεννα «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ!»


Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, η Who is Who στην Ελλάδα - η «Βίβλος» βιογραφιών διαπρεπών Ελλήνων έχει θέσει ως μόνιμη τακτική της, τη στήριξη εθελοντικών δράσεων. Ιδιαίτερα στο χώρο της προώθησης της πολιτιστικής εικόνας της χώρας μας.

Με μεγάλη μας χαρά συνδράμουμε όπου κριθεί αναγκαίο και φέτος στηρίζουμε ένα ιδιαίτερο και σπουδαίο Ίδρυμα το «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ».
«ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» είναι μια ιδέα της προέδρου κ. Άννας Φόνσου κι ένας τίτλος που το καθιέρωσε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πρόκειται για ένα Ίδρυμα Κοινωφελές – Φιλανθρωπικό – Πολιτιστικό μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα το οποίο τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού, Οικονομικών, Παιδείας και Υγείας.
Βασικός σκοπός του Ιδρύματος είναι η φιλοξενία ηθοποιών που βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση.
Επίσης στους σκοπούς του ιδρύματος είναι η ενεργή παρέμβαση στην πολιτιστική ζωή με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, η προώθηση με κάθε μέσο της καλλιτεχνικής δημιουργίας, η δημιουργία χώρων πολιτιστικής έκφρασης, η δημιουργία βιβλιοθήκης καθώς και η δημιουργία Θεάτρου του Δρόμου.
Να μην ξεχνάμε ποτέ πως ο ηθοποιός που μα κάνει να γελάμε στις στεναχώριες και στις θλίψεις μας θέλει την υποστήριξη μας. 

Για αυτό εάν σας περισσεύει έστω
και κάτι μικρό από το εισόδημα σας μπορείτε και εσείς να στηρίξετε το Ίδρυμα για τις λειτουργικές του ανάγκες με μία δωρεά στον κάτωθι λογαριασμό:
Ο αριθμός λογαριασμού του ιδρύματος είναι: Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719«Ηθοποιός σημαίνει φως!»
Και για να λάμπει αυτό το φως βοηθήστε να παραμείνει πάντα αναμμένο!

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Who is Who στην Ελλάδα στηρίζει αυτά τα Χριστούγεννα «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ!» Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION