Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Η συνεργασία της Μιμής Ντενίση με το θέατρο Αλκμήνη είναι, εκτός από γόνιμη, και μια μεγάλη αφορμή για να τεθούν ωραία, θεατρικά σχέδια για το μέλλον.

Οι συντελεστές από την παράσταση «Το όνειρο της διπλανής πόρτας» του Νιλ Σάιμον σε μετάφραση και διασκευή Μιμής Ντενίση,  που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στο θέατρο Αλκμήνη, σε σκηνοθεσία Μανώλη Ιωνά, παρακολούθησαν την παράσταση,σε κείμενο και σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». 
Το έργο παρακολουθεί την πορεία της οικογένειας και πολλών νέων χαρακτήρων την περίοδο από την ανταλλαγή των πληθυσμών μέχρι την αρχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η Μιμή Ντενίση είναι γνωστό ότι έχει αφιερώσει πάνω από μια δεκαετία ερευνώντας και μελετώντας συστηματικά τις πρώτες δεκαετίες του 20ού αιώνα. Η συνεργασία της με το θέατρο Αλκμήνη είναι, εκτός από γόνιμη, και μια μεγάλη αφορμή για να τεθούν ωραία, θεατρικά σχέδια για το μέλλον.

                Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η συνεργασία της Μιμής Ντενίση με το θέατρο Αλκμήνη είναι, εκτός από γόνιμη, και μια μεγάλη αφορμή για να τεθούν ωραία, θεατρικά σχέδια για το μέλλον. Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION