Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Η Shaya είναι στα καλύτερα της...

Η Shaya είναι στα καλύτερα της και αυτό φαίνεται διότι η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη.
Μετά την επιτυχία της με το Feel my love, τις επιτυχημένες συνεργασίες με την διάσημη dj Tanja la croix a, αφού τραγούδησε στο Kalua για τον άνθρωπο όπου έχει τους περισσότερους ακόλουθους στον κόσμο στο Instagram, τον Βραζιλιάνο Carlinhos maia μετά από τρεις εμφανίσεις σε Βουλγαρία και Κύπρο, μετά την νέα συνεργασία έκπληξη με τον διεθνούς φήμης Dj Freespirit, όπου το κομμάτι Searchin παίζεται σε Ελλάδα και εξωτερικό... 

Πρόσφατα μαζί με τον πολυτάλαντο κουμπάρο της, Διονύση Πυρομάλη, οόποιος επιμελείται τα κοσμήματα της, αλλά και τις εμφανίσεις της, πραγματοποίησε μια φαντασμαγορική εμφάνιση στην Βιέννη στα Vienna Awards 2019 (VAFS 2019). Η πρόταση της είχε γίνει καιρό πριν στην Μύκονο όπου την άκουσαν οι διοργανωτές και αμέσως με ιδιαίτερη χαρά της πρότειναν να συμμετάσχει στην σημαντικότερη διοργάνωση της Αυστρίας. Η εκρηκτική Shaya άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες της, καθώς και διεθνή τραγούδια. 

Μάλιστα αυτή την περίοδο (από εκεί πήγε στην Βιέννη) βρίσκεται για μια σειρά εμφανίσεων σε μεγάλα club στο Κουβέιτ, όπου ήχο της κάνει ο σύζυγος της Θοδωρής Παπαντώνης, ενώ ο μικρός τους άγγελος βρίσκεται στην Αθήνα με την πεθερά της Shaya κα. Γεωργία Παπαντώνη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Shaya, σύμφωνα με πληροφορίες μας ετοιμάζει κ.α εκπλήξεις... 


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Shaya είναι στα καλύτερα της... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION