Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Με βασικό σκοπό την ενίσχυση της απασχολησιμότητας μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό και υποψήφιων εργαζομένων ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Athens #JobFestival 2019, που διοργάνωσε το Skywalker.gr.

   Περισσότερες από 14.000 συναντήσεις 
       εργασίας με 69 εταιρίες στο Athens #JobFestival 2019

Με βασικό σκοπό την ενίσχυση της απασχολησιμότητας μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό και υποψήφιων εργαζομένων ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Athens #JobFestival 2019, που διοργάνωσε το Skywalker.gr.
Πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς με ελεύθερη είσοδο.
H συνάντηση υποψηφίων για εργασία με κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες από διάφορους κλάδους, η διενέργεια συνεντεύξεων με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό, η απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων, συνυφασμένων με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, η γνωριμία και η κατανόηση των βασικών εργαλείων στην αναζήτηση εργασίας, η δικτύωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων και οι παράλληλες δράσεις, που είχαν ως σημείο αναφοράς την κατάλληλη προετοιμασία για μια επιτυχημένη συνέντευξη και μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, κέντρισαν για άλλη μία χρονιά το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Πιο συγκεκριμένα, οι πάνω από 2.000 επισκέπτες που παρευρέθηκαν στη φετινή διοργάνωση είχαν τη δυνατότητα να:

· Επισκεφθούν τα περίπτερα των 69 επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους που αναζητούσαν προσωπικό.
· Συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις για περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας.
· Παρακολουθήσουν 28 ώρες workshops με θέματα σχετικά με την αναζήτηση εργασίας και την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων.
· Δεχθούν συμβουλές dress code για τη συνέντευξη, αλλά και για την καθημερινότητά τους στην εργασία.
· Βγάλουν την πιο κατάλληλη επαγγελματική φωτογραφία για το CV τους και τον LinkedIn λογαριασμό τους.
· Βελτιώσουν το βιογραφικό τους σημείωμα και το LinkedΙn προφίλ τους σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια εξειδικευμένων στελεχών του χώρου.
· Μάθουν τα μυστικά του on-line gamification ως κομματιού της συνέντευξης εργασίας.
· Δεχθούν εργασιακές συμβουλές για τα επαγγελματικά δικαιώματα και την κοινωνική ασφάλιση.
· Πραγματοποιήσουν ψυχομετρικά τεστ για συμβουλευτική καριέρας.
· Συμβουλευτούν έναν από τους 15 coaches για να μάθουν πώς να πετύχουν τους στόχους τους και πώς να διαχειριστούν προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Το Athens #JobFestival 2019, το καθιερωμένο γεγονός για την εργασία, είναι μια διήμερη εκδήλωση στο πλαίσιο των δράσεων «Επί το Έργον» του Skywalker.gr που πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Επιτυχή κίνηση και φέτος αποτέλεσε η διαδικασία των συνεντεύξεων, που συνέβαλε αφενός οι υποψήφιοι να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας και αφετέρου οι εταιρίες να βρουν τον κατάλληλο υποψήφιο για την εκάστοτε θέση εργασίας.
Το αντιπροσωπευτικό video του Athens #JobFestival 2019 είναι διαθέσιμο σε αυτό το link.

Το Skywalker.gr προσπαθεί να ενισχύει συνεχώς το οικοσύστημα της εργασίας στην Ελλάδα. Προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλους με τα #JobFestivals που διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφήνοντας χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Tο 2018 περισσότερες από 8.500 εταιρίες δημοσίευσαν στο Skywalker.gr περισσότερες από 82.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες, με τις ετήσιες επισκέψεις να προσεγγίζουν τις 8.000.000.
Η διοργάνωση του Athens #JobFestival 2018 πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:
Υπό την αιγίδα: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υποστηρικτές: ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, MANPOWER, ACTION LINE, BEAT, ROCHE, ZITA TELECOMS, RE/MAX NEW DEAL, OXYZED, ΘΕΩΡΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, MAKE VIDEO GREECE, VIΜ, CAREER DESIGN
Υποστήριξη παράλληλων δράσεων: ICF GREECE CHAPTER, OWIWI, EVALION, TOI & MOI, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, CAREER IN PROGRESS, CV EXPERTS, INE ΓΣΕΕ
Χορηγοί επικοινωνίας: MAD, MAD RADIO, ΑΘΗΝΑ 9,84, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, INSIDER.GR, READER.GR, ZOUGLA, THAT’S LIFE, POLITISONLINE, GOVA STILETO, ADVERTISING.GR, ΕΜΕΑTIMES, INSURANCE DIALY NEWS, SIGMA MEDIA GROUP, ΑΠΟΨΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΚΗΣ, EDUADVISOR.GR, GOSEMINARS.GR, PAIDEIA-ERGASIA.GR, ECOZEN.GR, ENALLAKTIKOS.GR, ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, BUSINESS WOMAN, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, FRAPRESS.GR, BULL MP.COM, BEASTYPRESS.COM, MΗΛΕΪΚΑ ΝΕΑ, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:
Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 231, mkatsaprini@skywalker.gr

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με βασικό σκοπό την ενίσχυση της απασχολησιμότητας μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό και υποψήφιων εργαζομένων ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Athens #JobFestival 2019, που διοργάνωσε το Skywalker.gr. Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION