Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Αυτή τη στιγμή εξελισσόνται τα αγαπημένα όλων μας ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ! Παρακαλουθούμε και καταγράφουμε αυτές τις μοναδικές στιγμές για ακόμη μια φορά ...


Το Ειδικό Θεατρικό Κορφιάτικο Βραβείο «Καλλιτέχνης της Χρονιάς» απονέμεται αυτή τη στιγμή στον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη.

Σύμφωνα με επιστολή, η Οργανωτική Επιτροπή της 38ης απονομής των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων, η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης και ο Πρόεδρος και Ιδρυτής κ. Δημήτρης Μουζακίτης, γνωστοποίησαν εδώ και καιρό στον Τύπο το όνομα του δημοφιλούς ηθοποιού.

Ο κ. Χαϊκάλης μίλησε στο Radio Terranova και στην ηθοποιό και ραδιοφωνική παραγωγό Κατερίνα Ζαχαριουδάκη σχετικά  με τη βράβευσή του και δήλωσε τα εξής:

 «Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους οι οποίοι με επέλεξαν να με τιμήσουν αυτή τη χρονιά. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Θα ήθελα να πω πως ζούμε εποχές όπου οι ηθικές αξίες και οι οικονομικές θα αλλάξουν πλήρως αυτό το διάστημα. Νομίζω ότι η δουλειά της τέχνης είναι να ακολουθήσει  μια διαδρομή ήθους και αισθητικής.  Πάνω σε αυτό τον άξονα οι άνθρωποι που προσπαθούν να καθοδηγήσουν το κοινό σε ένα άλλο επίπεδο πρέπει να ακολουθήσουν αυτή τη διαδρομή. Η αισθητική και το ήθος να αποτελούν τα ορόσημα για να δημιουργήσουν ένα επίπεδο για την τέχνη.»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημασία και την έννοια των βραβείων στην πορεία των καλλιτεχνών, λέγοντας :

«Τα βραβεία καλά είναι, δημιουργούν ένα ηθικό αποτύπωμα εσωτερικά και εξωτερικά. Εκείνο που έχει σημασία είναι να υπάρχει συνέπεια και συνέχεια, για να μπορούν να αισθανθούν κάποιοι ότι τα βραβεία έχουν αξία και ότι  μπορεί η ιεραρχία των πραγμάτων να ακολουθηθεί σωστά και να δημιουργήσει εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον στο χώρο της τέχνης.»

Η 38η απονομή έχει ξεκινήσει απόψε απ΄τις 20.00, στο ανακαινισμένο και ιστορικό Alhambra Art Theatre στην Αθήνα.

Αναμείνατε τις Sigma εξελίξεις της λαμπερής βραδιάς !

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυτή τη στιγμή εξελισσόνται τα αγαπημένα όλων μας ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ! Παρακαλουθούμε και καταγράφουμε αυτές τις μοναδικές στιγμές για ακόμη μια φορά ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION